H Επένδυση κυκλοφορεί το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου με 3 μεγάλες προσφορές!


ΝΕΟ CD
ΣΤΕΛΙΟΣ ΡΟΚΚΟΣ
Όσο μένω επιμένω
ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

Ένας δίσκος με πολλές εικόνες, κάθε τραγούδι και μια ιστορία... Όλες οι νέες μεγάλες επιτυχίες του Στέλιου Ρόκκου είναι εδώ! Μη χάσετε το τελευταίο του άλμπουμ που κυκλοφορεί για πρώτη φορά με εφημερίδα!

1. Όσο μένω επιμένω
2. Όλα τα ‘χω δοκιμάσει
3. Πατώματα
4. Άλλη μια φορά
5. Ξανά
6. Μείνε
7. Κάποιος μου πε
8. Εμένα
9. Ζω
10. Θύμισε μου
11. Μόνο στα όνειρα μου
12. Δυο κουβέντες αντρικές
13. Τίποτα δεν είναι όπως πριν


----
ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ ΒΙΒΛΙΩΝ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΙΠΕΙ ΑΠΟ ΚΑΜΙΑ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ!
ΟΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑΣ

Αποκτήστε τα αριστουργήματα της παγκόσμιας λογοτεχνίας, από τους πιο σημαντικούς συγγραφείς του κόσμου σε υπερπολυτελείς συλλεκτικές εκδόσεις, όπως ακριβώς κυκλοφορούν στα βιβλιοπωλεία!

Φίοντορ Ντοστογιέφσκι - Όσκαρ Ουάιλντ – Σταντάλ - Φραντζ Κάφκα - Σκοτ Φιτζέραλντ - Κάρολος Ντίκενς - Γκυστάβ Φλομπέρ & πολλοί ακόμα


Μη χάσετε το νέο βιβλίο της σειράς:
Φράνσις Σκοτ Φιτζέραλντ
Ο ΥΠΕΡΟΧΟΣ ΓΚΑΤΣΜΠI

Ο Υπέροχος Γκάτσμπι το αριστούργημα του Αμερικάνου συγγραφέα Φράνσις Σκοτ Φιτζέραλντ είναι ένα από τα σημαντικότερα μυθιστορήματα του 20ού αιώνα. Πρόκειται για μία ιστορία η οποία διαδραματίζεται το καλοκαίρι του 1922 στο φανταστικό μέρος Γουέστ Εγκ του Λονγκ Άιλαντ και αφορά τον μυστηριώδη πάμπλουτο Τζέι Γκάτσμπι και την εμμονή του με την παντρεμένη Νταίζυ Μπουχάναν, με την οποία είχε εμπλακεί ρομαντικά στο παρελθόν και την οποία δεν ξεπέρασε ποτέ. Όλα αυτά μέσα σε ένα έντονο κλίμα ξεφαντώματος, πάρτι και τζαζ, συγχρόνως με τις δραματικές εξελίξεις στις ζωές των ηρώων

---
ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ ΣΕ DVD
ΣΟΝ ΤΟ ΠΡΟΒΑΤΟ
ΜΕ 6 ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

Ο Σον είναι ένα μικρό, πανέξυπνο πρόβατο, που ζει σε μια παραδοσιακή φάρμα. Παρά το μέγεθος του, δεν ακολουθεί αυτός το κοπάδι, αντιθέτως είναι ο αρχηγός του κοπαδιού και συνήθως το οδηγεί σε τρελές περιπέτειες, διαταράσσοντας την ηρεμία του λιβαδιού! Ο Σον και οι φίλοι του πάντα βάζουν σε μπελάδες το τσοπανόσκυλο Μπίτζερ, που κάνει ό,τι μπορεί για να μην ανακαλύψει ο αγρότης τι γίνεται πίσω από την πλάτη του! Ο Σον το παραδέχεται, βαριέται απλά να κάθεται και να βοσκά για αυτό και κάθε μέρα ξεκινάει μια νέα περιπέτεια για τον Σον!