H Επένδυση κυκλοφορεί το Σάββατο 14.1 με 3 μεγάλες προσφορές!
 
ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
18.000 ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΑΡΟΙΜΙΕΣ
Όλες οι παροιμίες της ελληνικής γλώσσας

 
ΥΠΕΡΠΛΗΡΗΣ ΕΥΧΡΗΣΤΗ ΕΚΔΟΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΟΙΜΙΩΝ
Μη χάσετε τον 1ο τόμο της σειράς!
Ένα σπουδαίο πνευματικό έργο, σημείο αναφοράς του λαϊκού πολιτισμού μας που διασώζει τον μεγαλύτερο θησαυρό της ελληνικής παράδοσης, τις παροιμίες που χρησιμοποιούμε στον καθημερινό μας λόγο. Παροιμίες που αποτελούν ψήγματα χρυσού, πολύτιμα πνευματικά κελεύσματα και διδάγματα, οδοδείκτες βγαλμένα από την πείρα της ζωής και τη σοφία του λαού μας.
 
18.000 παροιμίες από όλα τα μέρη της Ελλάδας, με ρίζες αρχαίες, αλλά και πιο πρόσφατες, συγκεντρώθηκαν σε αυτό το μνημειώδους σημασίας έργο, που αποτελεί ένα πραγματικό θησαυρό του λαϊκού μας πολιτισμού, πολύτιμο απόκτημα και ακριβό κόσμημα κάθε βιβλιοθήκης!
 
ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΤΟΜΟΣ
----

 

Νέα σειρά βιβλίων, που δεν πρέπει να λείπει από καμιά βιβλιοθήκη!

οι κορυφαιοι της παγκόσμιας λογοτεχνίας

Αποκτήστε τα αριστουργήματα της παγκόσμιας λογοτεχνίας, από τους πιο σημαντικούς συγγραφείς του κόσμου σε υπερπολυτελείς συλλεκτικές εκδόσεις, όπως ακριβώς κυκλοφορούν στα βιβλιοπωλεία!

Φίοντορ Ντοστογιέφσκι - Όσκαρ Ουάιλντ – Σταντάλ - Φραντζ Κάφκα - Σκοτ Φιτζέραλντ - Κάρολος Ντίκενς - Γκυστάβ Φλομπέρ & πολλοί ακόμα

Μη χάσετε το νέο βιβλίο της σειράς:

Φιόντορ Ντοστογιέφσκι

η γυναικα ενός αλλου

ο τιμιοσ κλεφτησ

Στο σπαρταριστό διήγημα «Η γυναίκα ενός άλλου» ο σπουδαίος συγγραφέας περιγράφει τα παθήματα ενός ζηλόφθονου συζύγου, που παίρνει τους δρόμους της Αγίας Πετρούπολης για να συλλάβει επ' αυτοφώρω την άπιστη. Μια κωμικοτραγική εξέλιξη λαμβάνει χώρα όταν, εξ απροόπτου ο προσβεβλημένος σύζυγος βρίσκεται κάτω από το κρεβάτι, αφού έχει μπει σε λάθος διαμέρισμα...

Το διήγημα "Ένας τίμιος κλέφτης" γράφτηκε από τον Ντοστογιέφσκι το 1848 και ανήκει στον κύκλο διηγημάτων με τίτλο "Από τις σημειώσεις του αγνώστου". Ο τίμιος κλέφτης ξεχωρίζει από τα άλλα διηγήματα του κύκλου για τον ενεργητικό ρόλο που έχει ο αφηγητής, ο οποίος δεν είναι απλός μάρτυρας, αλλά συμμετέχει ενεργά στα γεγονότα, και από αυτόν εξαρτάται η μοίρα του ήρωα της ιστορίας. Το βασικό θέμα του διηγήματος είναι η μετάνοια για την αμαρτία - παραδοχή της υπεξαίρεσης, που διέπραξε ένας μεθύστακας, ασήμαντος ανθρωπάκος, που το μοναδικό του μέλημα ήταν η εξασφάλιση της καθημερινής δόσης του πιοτού με οποιονδήποτε τρόπο.

1 XΡΟΝΟ ΜΕΤΑ

David Bowie

Τα πρόσωπα ενός θρύλου

Ένα χρόνο μετά τον θάνατο του μεγάλου καλλιτέχνη,  που επηρέασε όσο κανένας άλλος την παγκόσμια μουσική σκηνή, η εφημερίδα Επένδυση σας παρουσιάζει ένα συγκλονιστικό φωτογραφικό λεύκωμα που αποτυπώνει την εκπληκτική πορεία του. 

Παρουσιάζουμε τα πρόσωπα και τις μεταμορφώσεις του από τη δεκαετία του 1960 μέχρι σήμερα, τα έργα που τον έκαναν παγκόσμιο σταρ, την ξεχωριστή προσωπικότητα  του που τον βοήθησε να κατακτήσει την παγκόσμια ελίτ, τις Ηνωμένες Πολιτείες και πλήθος φανατικών θαυμαστών και τέλος πώς κατάφερε να μετατρέψει τον θάνατό του στο τελευταίο του μεγάλο έργο τέχνης!

τα πρόσωπα από το ’60 ως σημερα

οι μεταμορφώσεις

ολο το εργο του

το τελευταίο του άλμπουμ