H Επένδυση κυκλοφορεί το Σάββατο 21.1 με 2 μεγάλες προσφορές!

ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

18.000 ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΑΡΟΙΜΙΕΣ 

Όλες οι παροιμίες της ελληνικής γλώσσας

 υπερπλήρης εύχρηστη έκδοση Με θεματική κατηγοριοποίηση των παροιμιών

Μη χάσετε τον 2ο τόμο της σειράς!

Ένα σπουδαίο πνευματικό έργο, σημείο αναφοράς του λαϊκού πολιτισμού μας που διασώζει τον μεγαλύτερο θησαυρό της ελληνικής παράδοσης, τις παροιμίες που χρησιμοποιούμε στον καθημερινό μας λόγο. Παροιμίες που αποτελούν ψήγματα χρυσού, πολύτιμα πνευματικά κελεύσματα και διδάγματα, οδοδείκτες βγαλμένα από την πείρα της ζωής και τη σοφία του λαού μας. 

18.000 παροιμίες από όλα τα μέρη της Ελλάδας, με ρίζες αρχαίες, αλλά και πιο πρόσφατες, συγκεντρώθηκαν σε αυτό το μνημειώδους σημασίας έργο, που αποτελεί ένα πραγματικό θησαυρό του λαϊκού μας πολιτισμού, πολύτιμο απόκτημα και ακριβό κόσμημα κάθε βιβλιοθήκης!

 

----

ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΗ σειρά βιβλίων, που δεν πρέπει να λείπει από καμιά βιβλιοθήκη!

οι κορυφαιοι της παγκόσμιας λογοτεχνίας

 

Αποκτήστε τα αριστουργήματα της παγκόσμιας λογοτεχνίας, από τους πιο σημαντικούς συγγραφείς του κόσμου σε υπερπολυτελείς συλλεκτικές εκδόσεις, όπως ακριβώς κυκλοφορούν στα βιβλιοπωλεία!

Μη χάσετε το νέο βιβλίο της σειράς:

ΑΛΦΡΕ ΝΤΕ ΜΙΣΕ

η βενετσιανικη νυχτα

Ο Αλφρέ ντε Μισέ ήταν Γάλλος ποιητής, θεατρικός συγγραφέας και μυθιστοριογράφος και θεωρείται ένας από τους σημαντικότερους εκπροσώπους του ρομαντισμού. Πνεύμα ιδιοφυές και ερωτευμένο με την ελευθερία, αδιάφορο για σχολές και συρμούς, έμελλε να χαρίσει στο γαλλικό θέατρο μερικά από τα αριστουργήματά του όπως το έργο "Η βενετσιάνικη νύχτα"!

«Το βράδυ της ένατης μέρας, η πεισματάρα θεά χτύπησε την πόρτα του νέου. Και του έφερε όχι και μικρά πράγματα, όπως θα δείτε. Εκείνος κατέβηκε και άνοιξε ο ίδιος. Στο κατώφλι στεκόταν η αραπίνα. Κρατούσε στο χέρι ένα ρόδο που το πλησίασε στα χείλη του Πίπο. «Φιλήστε αυτό το λουλούδι», του είπε. «Έχει πάνω του ένα φίλημα της κυρίας μου. Μπορεί να έρθει να σας δει ακίνδυνα;»