ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
10.000 ΓΝΩΜΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟΦΘΕΓΜΑΤΑ
ΕΝΑΣ ΠΟΛΥΤΙΜΟΣ ΘΗΣΑΥΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΓΝΩΣΗΣ

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 11.2 ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ ΤΟΝ 2ο ΤΟΜΟ
Η εκπληκτική έκδοση 10.000 ΓΝΩΜΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟΦΘΕΓΜΑΤΑ αποτελεί μια κιβωτό του παγκόσμιου πνεύματος, έναν ανεκτίμητο πνευματικό θησαυρό που συμπυκνώνει την παγκόσμια πνευματική κληρονομιά της ανθρώπινης νόησης. Στο τρίτομο αυτό έργο ανθολογούνται οι πιο σημαντικές φράσεις που έχουν γραφεί ή ειπωθεί από μεγάλες προσωπικότητες της παγκόσμια διάνοιας.

Περιλαμβάνει γνωμικά, ρήσεις, φράσεις από λογοτεχνικά κείμενα, σοφά λόγια, ευφυολογήματα, εκκλησιαστικά ρητά, παροιμιακές, αλλά και ιστορικές φράσεις, που ταξινομούνται για πρώτη φορά θεματικά για την διευκόλυνση του αναγνώστη!
ΥΠΕΡΠΛΗΡΗΣ ΕΥΧΡΗΣΤΗ ΕΚΔΟΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ

ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΒΙΒΛΙΩΝ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΙΠΕΙ ΑΠΟ ΚΑΜΙΑ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ!
ΟΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ

 

Αποκτήστε τα αριστουργήματα της παγκόσμιας λογοτεχνίας, από τους πιο σημαντικούς συγγραφείς του κόσμου σε υπερπολυτελείς συλλεκτικές εκδόσεις, όπως ακριβώς κυκλοφορούν στα βιβλιοπωλεία!

Μη χάσετε το νέο βιβλίο της σειράς:
ΕΜΙΛ ΖΟΛΑ
ΟΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΓΚΟΥΡΝΤΟΝ

Το μικρό αυτό αριστούργημα θεωρείται ένα από τα καλύτερα έργα του σπουδαίου Γάλλου νατουραλιστή μυθιστοριογράφου, Εμίλ Ζολά. Είναι μια μελέτη πάνω σε τέσσερις χαρακτηριστικές μέρες από τη ζωή ενός ευκατάστατου επαρχιώτη. Τα γεγονότα της κάθε ημέρας εκτυλίσσονται σε διαφορετικές εποχές του χρόνου, Άνοιξη, Καλοκαίρι, Φθινόπωρο, Χειμώνας, και παράλληλα η κάθε εποχή συμβολίζει και το πέρασμα του ήρωα από τη νιότη στο γήρας…