ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
10.000 ΓΝΩΜΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟΦΘΕΓΜΑΤΑ
ΕΝΑΣ ΠΟΛΥΤΙΜΟΣ ΘΗΣΑΥΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΓΝΩΣΗΣ
O 3ος ΤΟΜΟΣ


Η εκπληκτική έκδοση 10.000 ΓΝΩΜΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟΦΘΕΓΜΑΤΑ αποτελεί μια κιβωτό του παγκόσμιου πνεύματος, έναν ανεκτίμητο πνευματικό θησαυρό που συμπυκνώνει την παγκόσμια πνευματική κληρονομιά της ανθρώπινης νόησης. Στο τρίτομο αυτό έργο ανθολογούνται οι πιο σημαντικές φράσεις που έχουν γραφεί ή ειπωθεί από μεγάλες προσωπικότητες της παγκόσμια διάνοιας.
Περιλαμβάνει γνωμικά, ρήσεις, φράσεις από λογοτεχνικά κείμενα, σοφά λόγια, ευφυολογήματα, εκκλησιαστικά ρητά, παροιμιακές, αλλά και ιστορικές φράσεις, που ταξινομούνται για πρώτη φορά θεματικά για την διευκόλυνση του αναγνώστη!
ΥΠΕΡΠΛΗΡΗΣ ΕΥΧΡΗΣΤΗ ΕΚΔΟΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ

ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΒΙΒΛΙΩΝ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΙΠΕΙ ΑΠΟ ΚΑΜΙΑ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ!
ΟΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑΣ

Αποκτήστε τα αριστουργήματα της παγκόσμιας λογοτεχνίας, από τους πιο σημαντικούς συγγραφείς του κόσμου σε υπερπολυτελείς συλλεκτικές εκδόσεις, όπως ακριβώς κυκλοφορούν στα βιβλιοπωλεία!

Μη χάσετε το νέο βιβλίο της σειράς:
ΣΤΕΦΑΝ ΤΣΒΑΙΧ
ΑΜΟΚ
Ο Στέφαν Τσβάιχ ήταν ένας από τους σπουδαιότερους συγγραφείς του 20ου αιώνα, πολυταξιδεμένος και πολυγραφότατος με τεράστιο αριθμό πωλήσεων, γνωστός σε ολόκληρη την υδρόγειο μέσω των μεταφράσεών του σε δεκάδες γλώσσες!
Στην συγκλονιστική νουβέλα του, ΑΜΟΚ, πραγματεύεται την απομόνωση και την απώλεια της λογικής και του εαυτού. Μια γυναίκα εμφανίζεται ξαφνικά σε κάποιον που κοντεύει να λιώσει από μοναξιά -σ' έναν σαραντάχρονο Γερμανό γιατρό, που βαυκαλιζόταν ότι θα γίνει ιεραπόστολος της ανθρωπιάς και του πολιτισμού, με κατεστραμμένη πια σταδιοδρομία, μισθωτό των Ολλανδών αποικιοκρατών, απομονωμένο στη ζούγκλα των Τροπικών της Μαλαισίας