ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΗ 5€
για τα super market Κρητικός!

ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΕΚΔΟΣΕΙΣ 3,5€ - 2€
της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Από το Σάββατο 15 Οκτωβρίου το σούπερ μάρκετ θα σας έρχεται φθηνότερα γιατί τα Παραπολιτικά θα σας κάνουν ΔΩΡΟ 5€ για τις αγορές σας από τα σούπερ μάρκετ Κρητικός!

Τα Παραπολιτικά και η ελληνική αλυσίδα super market Κρητικός
θα σας προσφέρουν ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΗ 5€ για αγορές άνω των 25€ σε πάνω από 100 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα!

Τα Παραπολιτικά σε συνεργασία με την αλυσίδα super market Κρητικός κάνουν δώρο σε όλους τους αναγνώστες μια εκπτωτική δωροεπιταγή αξίας 5€ για τις αγορές τους. Η δωροεπιταγή θα υπάρχει σε κάθε φύλλο της εφημερίδας Παραπολιτικά, είτε στη απλή έκδοση των 2€ είτε σε εκείνη των 3,5€ με όλες τις επιπλέον προσφορές

Οι αναγνώστες θα κόβουν την δωροεπιταγή και θα την επιδεικνύουν, μαζί με την κάρτα club που κατέχουν, στα ταμεία και των 100 super market Κρητικός που υπάρχουν σε όλη την Ελλάδα! Η χρήση της δωροεπιταγής θα συνεπάγεται την άμεση αφαίρεση του ποσού των 5€ από τον συνολικό λογαριασμό του καταναλωτή, με μόνη προϋπόθεση το καλάθι να περιέχει ψώνια αξίας άνω των 25€.

Σημαντική καινοτομία της προσφοράς μας είναι ότι οι αναγνώστες της εφημερίδας θα μπορούν να επωφεληθούν εξαργυρώνοντας δωροεπιταγές Κρητικός ακόμα και την ίδια μέρα, με μέγιστο όριο εξαργύρωσης 3 δωροεπιταγών μέσα σε μία εβδομάδα.

Παράδειγμα: Με ψώνια αξίας 25€ κερδίζετε 5€, με ψώνια αξίας 50€ κερδίζετε 10€ και με ψώνια αξίας 75€ μπορείτε να κερδίσετε 15€. Δηλαδή κάθε αναγνώστης των Παραπολιτικών για αγορές αξίας 75€ θα πληρώνει μόνο 60€ αν κάνει χρήση και των τριών κουπονιών που δικαιούται, χωρίς φυσικά να είναι υποχρεωτικό. Δηλαδή μπορείτε να πάρετε μόνο μία εφημερίδα των 2€ ή 3,5€ και να χρησιμοποιήστε την δωροεπιταγή Κρητικός των 5€.

Η νέα αυτή αποκλειστική προσφορά της εφημερίδας Παραπολιτικά, που αφορά όλους τους Έλληνες και κάθε ελληνικό σπίτι, σχεδιάστηκε με βάση το προφίλ της ελληνικής αλυσίδας σούπερ-μάρκετ Κρητικός. Με ένα δίκτυο 100 και πλέον καταστημάτων σε ολόκληρη την Ελλάδα, εξαιρετικά χαμηλές τιμές και τεράστια ποικιλία προϊόντων, με τις καλύτερες προσφορές της αγοράς εντός των καταστημάτων, την πιο φιλική προσωπική εξυπηρέτηση των πελατών, αλλά και την καλύτερη ποιότητα στα φρέσκα προϊόντα, τα Παραπολιτικά εξασφαλίζουν ότι η εκπληκτική αυτή προσφορά θα ικανοποιήσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς καταναλωτές!

5€ ΔΩΡΟ για όλους λοιπόν, 5€ που θα «ελαφρύνουν» το καλάθι του super market των αναγνωστών μας ΚΑΘΕ εβδομάδα, είναι η μεγάλη προσφορά που έρχεται από το Σάββατο 15 Οκτωβρίου ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στα Παραπολιτικά!

Δείτε τους όρους για τη δωροεπιταγή 5 ευρώ για τα σούπερ μάρκετ Κρητικός

Ακόμα
----
ΔΕΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΑ!
ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΛΕΞΙΚΟ
ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ
ΕΠΩΝΥΜΩΝ & ΤΟΠΩΝΥΜΙΩΝ
από τον ΕΚΔΟΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΠΑΠΥΡΟΣ

Το Σάββατο 15 Οκτωβρίου, μη χάσετε τον έκτο και τελευταίο τόμο με την ερμηνεία, την προέλευση και την επεξήγηση των ελληνικών τοπωνυμίων!

Το Ιστορικό Λεξικό Ελληνικών Επωνύμων και Τοπωνυμίων είναι ένας θησαυρός με χιλιάδες ονόματα-λήμματα που αναλύονται ως προς την προέλευσή τους και συνοδεύονται από πλήθος συναφών ιστορικών και λεξικογραφικών πληροφοριών!

Μια προσφορά υψηλής επιστημονικής και εκπαιδευτικής αξίας, αλλά και κιβωτός εθνικής αυτογνωσίας, καθώς στην ιστορία των ονομάτων του αποτυπώνεται και η ιστορία του ελληνικού έθνους!

Για πρώτη φορά στην ελληνική εκδοτική ιστορία παρουσιάζεται συγκροτημένα και με τέτοια πληρότητα, πέρα από μεμονωμένα δημοσιεύματα και μικρές συλλογές, ο θησαυρός των ελληνικών ονομάτων και τοπωνυμίων, καρπός της εργασίας δεκαετιών του Δικαίου Β. Βαγιακάκου ενός από τους κορυφαίους Έλληνες γλωσσολόγους και φιλολόγους του 20ού αιώνα.

---
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ
ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΩΝ 2€
ΣΟΝ
ΤΟ ΠΡΟΒΑΤΟ
ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ ΣΕ DVD
ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ