Στόχος απειλητικού βίντεο έγινε πριν από μερικές μέρες ο Έλον Μασκ. Σε αυτό, που αποδίδεται στους χάκερς Anonymous, κατηγορείται πως παίζει παιχνίδια με τις αγορές κρυπτονομισμάτων -και συγκεκριμένα του Bitcoin– μέσω των tweets του, τα οποία «έχουν καταστρέψει ζωές».

Οι δημιουργοί των βίντεο τον χαρακτηρίζουν μάλιστα ένα «ναρκισσιστή πλούσιο που αναζητά απεγνωσμένα την προσοχή».

«Είναι ένα μήνυμα από τους Anonymous, για τον Έλον Μασκ» αναφέρει το βίντεο, διάρκειας 3 λεπτών και 47 δευτερολέπτων, το οποίο περιλαμβάνει σωρεία κατηγοριών σε βάρος του βαθύπλουτου ιδιοκτήτη της Tesla, μεταξύ αυτών πως με οι αναρτήσεις του στο Twitter δείχνουν «παντελή έλλειψη σεβασμού προς τον μέσο εργαζόμενο».

Στο μεταξύ πάντως, σύγχυση προκλήθηκε νωρίτερα σχετικά με την ταυτότητα του βίντεο, το οποίο έχει αναρτήσει ο λογαριασμός @YourAnonCentral, που αυτοπροσδιορίζεται ως «ο επίσημος λογαριασμός Your Anon Central με 5,9 εκατ. ακολούθους.

Όπως επεσήμανε ο αρθρογράφος του Forbes, Ντέιβι Γουίντερ σε σχετικό δημοσίευμα μικρότεροι λογαριασμοί που σχετίζονται με το δίκτυο είχαν αρνηθεί πως οι Anonymous βρίσκονται πίσω από το εν λόγω βίντεο.