Σουβλάκι: "Σπάει το φράγμα" των 4 ευρώ - Σενάριο για χρεώσεις στο πιτόγυρο ανάλογα με τα υλικά
Ιδιοκτήτες ψητοπωλείων δηλώνουν ανήμποροι να συγκρατήσουν τις τιμές
Σε είδος πολυτελείας φαίνεται πως εξελίσσεται και το σουβλάκι, καθώς αναμένεται η τιμή του να «σπάσει το φράγμα» των 4 ευρώ.
Οι αυξήσεις χαρακτηρίζονται από τους ιδιοκτήτες ψητοπωλείων αναπόφευκτες.
*Διαβάστε εδώ: "Χρυσός" το σουβλάκι - Αναμένεται να ξεπεράσει τα τέσσερα ευρώ η τιμή του
Το πιτόγυρο θα ξεπεράσει τα 4 ευρώ, με τους καταστηματάρχες να σκέφτονται τρόπους για να συγκρατήσουν τις τιμές.
Στην Πάτρα οι συζητήσεις το τελευταίο διάστημα φαίνεται να φουντώνουν, με τους καταναλωτές να μην μπορούν να κρύψουν τον έντονο προβληματισμό τους για την ακρίβεια.
Όπως επισημαίνουν ιδιοκτήτες ψητοπωλείων στην Πάτρα, είτε θα υποστούμε γενικευμένη αύξηση της τιμής του πιτόγυρου, ώστε αυτή να φτάσει σε αρκετές περιοχές της χώρας ακόμη και στα 4 ευρώ, θυμίζοντας τιμοκαταλόγους τουριστικών περιοχών τον Ιούλιο και τον Αύγουστο, είτε θα δούμε αλλαγή τιμολογιακής πολιτικής από τους επαγγελματίες του κλάδου, ώστε το πιτόγυρο να χρεώνεται ανάλογα με το περιεχόμενό του.
Διότι το κόστος για τις πατάτες, την ντομάτα και το κρεμμύδι που περιέχει το σουβλάκι δεν είναι πλέον καθόλου αμελητέο.
Ιδιοκτήτες ψητοπωλείων δηλώνουν ανήμποροι να συγκρατήσουν τις τιμές.
Οι αυξήσεις χαρακτηρίζονται από τους ιδιοκτήτες ψητοπωλείων αναπόφευκτες.
*Διαβάστε εδώ: "Χρυσός" το σουβλάκι - Αναμένεται να ξεπεράσει τα τέσσερα ευρώ η τιμή του
Το πιτόγυρο θα ξεπεράσει τα 4 ευρώ, με τους καταστηματάρχες να σκέφτονται τρόπους για να συγκρατήσουν τις τιμές.
Το σουβλάκι θα χρεώνεται ανάλογα με το περιεχόμενό του;
Στην Πάτρα οι συζητήσεις το τελευταίο διάστημα φαίνεται να φουντώνουν, με τους καταναλωτές να μην μπορούν να κρύψουν τον έντονο προβληματισμό τους για την ακρίβεια.Όπως επισημαίνουν ιδιοκτήτες ψητοπωλείων στην Πάτρα, είτε θα υποστούμε γενικευμένη αύξηση της τιμής του πιτόγυρου, ώστε αυτή να φτάσει σε αρκετές περιοχές της χώρας ακόμη και στα 4 ευρώ, θυμίζοντας τιμοκαταλόγους τουριστικών περιοχών τον Ιούλιο και τον Αύγουστο, είτε θα δούμε αλλαγή τιμολογιακής πολιτικής από τους επαγγελματίες του κλάδου, ώστε το πιτόγυρο να χρεώνεται ανάλογα με το περιεχόμενό του.
Διότι το κόστος για τις πατάτες, την ντομάτα και το κρεμμύδι που περιέχει το σουβλάκι δεν είναι πλέον καθόλου αμελητέο.
Ιδιοκτήτες ψητοπωλείων δηλώνουν ανήμποροι να συγκρατήσουν τις τιμές.