Μεγάλη είναι η ανησυχία στους γονείς, για το «ύποπτο για καρκινογενέσεις ταλκ «στοιχειώνει» τη νέα θυγατρική της J&J που αντιμετωπίζει περισσότερες από 60.000 αγωγές που υποστηρίζουν ότι το ταλκ της για μωρά προκαλεί καρκίνο», γράφει ο ot.gr.

«Προχωράμε μπροστά για να πετύχουμε μια τελική λύση αυτών των θεμάτων παρουσιάσαμε μία επανοργάνωση που θα φροντίσει το 99.7% από τους εναπομείναντες ισχυρισμούς και τώρα είναι όλα για να αφήσουμε τους διεκδικητές να ψηφίσουν να αφήσουν τους ανθρώπους να ψηφίσουν, είμαστε πολύ σίγουροι για το που είμαστε στην διαδικασία και θέλουμε μια τελική λύση», λέει ο CEO της J&J στο CNBC.

Johnson & Johnson: Πρέπει να καταβάλει 260 εκατομμύρια δολάρια σε μια γυναίκα από το Όρεγκον


Οι αγωγές μπαράζ και οι αποζημιώσεις – «μαμούθ» τα νέα σοκάρουν αλλά το βασικό ανησυχούν τους γονείς που ήθελαν το καλύτερο για τα παιδιά τους.

«Η Johnson & Johnson πρέπει να καταβάλει 260 εκατομμύρια δολάρια σε μια γυναίκα από το Όρεγκον, η οποία δήλωσε ότι έπαθε μεσοθηλίωμα, έναν θανατηφόρο καρκίνο που συνδέεται με την έκθεση στον αμίαντο, από την εισπνοή σκόνης ταλκ της εταιρείας, έκριναν οι ένορκοι . Ο Erik Haas, παγκόσμιος αντιπρόεδρος της J&J για τις δικαστικές υποθέσεις, ανέφερε ότι η ετυμηγορία ”δεν συμβιβάζεται με τις δεκαετίες ανεξάρτητων επιστημονικών αξιολογήσεων που επιβεβαιώνουν ότι το ταλκ είναι ασφαλές, δεν περιέχει αμίαντο και δεν προκαλεί καρκίνο”, γράφει το powergame.gr.