«Δεν καταλαβαίνω ο κ. Θεοδωρικάκος λέει ότι είμαστε σε καλύτερη κατάσταση από ότι ήμασταν πέρυσι; Γιατί πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι γιατί έχει μειωθεί η τιμή των καυσίμων ή πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι από την τιμή στο ηλεκτρικού ρεύμα που έχει ανέβει σε σχέση με πέρυσι πάνω από 60%. Που πιστεύει ότι έχει πετύχει η κυβέρνηση;» δήλωσε ο Πρόεδρος του Ινστιτούτου Καταναλωτών, κος Γιώργος Λεχουρίτης, μιλώντας στο Ρ/Σ Παραπολιτικά 90.1 fm και στην εκπομπή «Πρώτο πρωινό» με τον δημοσιογράφο Γιάννη Κλώσσα.

Λεχουρίτης: Για την ακρίβεια

«Καλά τα αφηγήματα της κυβέρνησης και οι δικαιολογίες αλλά εκείνος ο οποίος μπορεί να επιβεβαιώσει του λόγου του αληθές είναι ο πολίτης ο οποίος πηγαίνει στη λαϊκή αγορά και στα super market και βλέπει τις τιμές των προϊόντων ανεβασμένες και κάθε μέρα δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα».

«Δεν καταλαβαίνω ο κ. Θεοδωρικάκος λέει ότι είμαστε σε καλύτερη κατάσταση από ότι ήμασταν πέρυσι; Από ποια άποψη ότι θα εντάξει μέσα 123 προϊόντα μείωσης τιμών από 5 έως 16% όταν έχουν ανέβει στο Θεό οι τιμές αυτών των προϊόντων; Γιατί πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι γιατί έχει μειωθεί η τιμή των καυσίμων ή πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι από την τιμή στο ηλεκτρικού ρεύμα που έχει ανέβει σε σχέση με πέρυσι πάνω από 60%. Που πιστεύει ότι έχει πετύχει η κυβέρνηση;».