Τέλη κυκλοφορίας με το μήνα
Πόσα πληρώνετε για να πάρετε τις πινακίδες
![6cjelq5mpu5jyxmdvwrj](https://s.parapolitika.gr/images/1130x667/jpg/files/migration/images/2017-04/6cjelq5mpu5jyxmdvwrj.jpg)
Ηρθαν και φέτος τα τέλη κυκλοφορίας με το μήνα για αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες. Η κατ’ εξαίρεση δυνατότητα άρσης της ακινησίας οχημάτων ιδιωτικής χρήσης με μερική καταβολή των τελών κυκλοφορίας επιτρέπεται με τροπολογία που κατατέθηκε στη Βουλή. Έτσι:
- Για ένα μήνα καταβάλλονται τα δύο δωδέκατα του ποσού των αναλογούντων στα οχήματα ετήσιων τελών κυκλοφορίας.
- Για τρεις μήνες καταβάλλονται τα τέσσερα δωδέκατα των ετήσιων τελών κυκλοφορίας.
- Για το υπόλοιπο διάστημα του έτους και μέχρι το τέλος καταβάλλονται τα δωδέκατα του ποσού των ετήσιων τελών κυκλοφορίας που απομένουν έως τις 31/12/2017 συν τα δύο δωδέκατα των ετήσιων τελών κυκλοφορίας, δηλαδή για πέντε μήνες πληρώνονται επτά δωδέκατα και για έξι οκτώ δωδέκατα.