Ένα χρόνο μετά τη λειτουργία του Wyndham Grand Athens, η Zeus International που έχει αναλάβει την ανάπτυξη στην Ελλάδα, έχει ήδη ολοκληρώσει 6 ξενοδοχεία εντός του 2017, ενώ έχει δρομολογηθεί η επέκταση με 3 νέα έως την άνοιξη 2018.

Η συνεργασία μεταξύ της Wyndham Hotel Group και της Zeus International, ξεκίνησε με Wyndham Grand Athens, και αφορά την ανάπτυξη & διαχείριση 20 ξενοδοχειακών μονάδων στα επόμενα 10 χρόνια.

Σε συνέχεια του Wyndham Loutraki Poseidon Resort και του Ramada Loutraki Poseidon Resort, που ξεκίνησαν τη λειτουργία τους τον Μάιο 2017, τη σκυτάλη θα πάρουν το πρώτο τρίμηνο του 2018, τα Dolce Attica Rivieraμ στη Βραυρώνα, το Ramada Attica Riviera στο Μάτι και το Wyndham Grand Residences στο Μεταξουργείο.

Το Dolce Attica Riviera – αποτελεί το 1ο franchise με το brand Dolce παγκοσμίως – και με 346 δωμάτια, προσφέρει μία ευρεία γκάμα επιλογών ανάμεσα σε δωμάτια, bungalows και σουίτες ενώ οι ευρύχωρες αίθουσες με μέγιστη χωρητικότητα 1700 άτομα προσφέρονται για συνέδρια, γαμήλιες δεξιώσεις και κοινωνικές εκδηλώσεις.

Το Ramada Attica Riviera, με 129 δωμάτια, στο Μάτι , διαθέτει δύο ειδικά σχεδιασμένες συνεδριακές αίθουσες. Τέλος, προγραμματίζεται η λειτουργία του Wyndham Grand Residences & Suites στο κέντρο της Αθήνας, στο Μεταξουργείο, με 94 πολυτελείς σουίτες μοναδικής αισθητικής, με θέα την Ακρόπολη.

Με αφορμή την επέκταση της συνεργασίας, εκπρόσωπος της Wyndham Hotel Group, Christian Michel, Vice President Development, Central & Eastern Europe, δήλωσε χαρακτηριστικά: «H μακροχρόνια - και αποδεδειγμένη με έργα - εμπειρία της Zeus International στην ανάπτυξη και διαχείριση ξενοδοχειακών έργων εξασφαλίζει τόσο την επιτυχή λειτουργία των μονάδων με συγκεκριμένες προδιαγραφές, όσο και την αρτιότητα του κατασκευαστικού αποτελέσματος. Ήδη μετά από δύο έτη συνεργασίας μετράμε 6 κοινά έργα κάτω από 3 brands του Ομίλου Wyndham Hotel. Προσβλέπουμε στο μέλλον και σε περαιτέρω ανάπτυξη τηρώντας την από κοινού δέσμευσή μας για την επόμενη 10ετία».

Ο Χάρης Σιγανός, Ιδρυτής της Zeus International, σημείωσε ότι: «Από πλευράς μας, έχοντας παρακαταθήκη τη σημαντική τεχνογνωσία και εμπειρία της Zeus τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό, αναλαμβάνουμε και δημιουργούμε ξεχωριστούς προορισμούς για city break, για business & leisure επισκέψεις, αλλά και για την διεξαγωγή επαγγελματικών συναντήσεων και συνεδρίων.»