Μια φωτογραφία υποψηφίων, από τις σπάνιες που μπορεί να βρει κανείς αυτό τον καιρό κυκλοφορεί στην Ημαθία. Αυτές τις ημέρες είναι λογικό  ο υποψήφιος κάθε κόμματος,  να δίνει σκληρό αγώνα σε κάθε γειτονιά και συνήθως όταν συναντά συνυποψήφιο, πολλές φορές και του ίδιου κόμματος, μπορεί και να αλλάξει δρόμο. Αρκεί να σκεφτεί κανείς ότι διεκδικούν τους ίδιους ψηφοφόρους.

 Στην Ημαθία όμως όχι μόνο δεν συμβαίνει αυτό, αλλά όταν τρεις υποψήφιοι της ΝΔ συναντήθηκαν τυχαία στην λαϊκή αγορά της Βέροιας, όχι μόνο χάρηκαν και ευχήθηκαν ο ένας στον άλλον να έχει αποτέλεσμα ο αγώνας του, αλλά φωτογραφήθηκαν κιόλας.

 Ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης, ο Τάσος Μπατζώκας και ο Φώτης Κουτσουπιάς, τρία από τα πολύ γερά χαρτιά της Νέας Δημοκρατίας στην Ημαθία – κάποιοι τους αποκαλούν και «φαβορί» - πόζαραν στο φωτογραφικό φακό και έκανα επιβεβαίωσαν το σύνθημα της Νέα Δημοκρατίας «Ενωμένοι Μπορούμε».

 Μάλιστα ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης που έχει διατελέσει και πρώην βουλευτής της ΝΔ, έγραψε σε ανάρτησή του facebook: «Το όλον είναι μεγαλύτερο από το άθροισμα των μερών του» ευχόμενος καλό αγώνα και καλό κουράγιο σε όλους:

 «Όλοι μαζί για τη νίκη της Νέας Δημοκρατίας, για τη νίκη της Ημαθίας μας, για τη νίκη της Ελλάδας μας» σημειώνει!

mbprtz