Με νέο σύνθημα και λογότυπο για το 13ο Συνέδριο η Νέα Δημοκρατία θέλει να επικοινωνήσει στο ακροατήριό της ότι είναι ένα κόμμα που εξελίσσεται και προσαρμόζεται στη νέα εποχή πραγμάτων.

Με σύνθημα «το μέλλον αρχίζει τώρα» η Νέα Δημοκρατία φιλοδοξεί στο 13ο Συνέδριο να απαντήσει στις προκλήσεις της νέας εποχής με ένα προχωρημένο σύνθημα, θεματολογία και προσέγγιση των θεμάτων που θα απασχολήσουν τους συνέδρους.

nd4454455

Ξεφεύγοντας από τα παραδοσιακά και τα στερεότυπα το λογότυπο του συνεδρίου παραπέμπει στο ανανεωμένο λογότυπο της ΝΔ που καθιέρωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Στο λογότυπο που κυριαρχούν δύο χρώματα. Το παραδοσιακό γαλάζιο, αλλά και το πρωτοποριακό πορτοκαλί που σηματοδοτεί και την ανανέωση στο κόμμα, είναι τα χρώματα που πλαισιώνουν τόσο το λογότυπο, όσο και τον αριθμό 13.


Κυριαρχούν οι γωνίες που και στο λογότυπο της ΝΔ σηματοδοτούν ότι το κυβερνών κόμμα είναι ένα κόμμα ανοιχτό και σύγχρονο που προσδοκά να απευθυνθεί όχι μόνο στο παραδοσιακό του κοινό, αλλά να διευθύνει τους συνομιλητές του. Κυρίως απευθύνεται σε νέους ανθρώπους και σε ανθρώπους για πρώτη φορά θα έρθουν σε επαφή με την πολιτική τους ταυτότητα.