Προφανώς διαβάσατε τη νέα συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στην Εφημερίδα των Συντακτών, ο οποίος είναι προφανές ότι έχει ξεκινήσει μια προσωπική επικοινωνιακή αντεπίθεση. Σήμερα το βράδυ θα τον βρείτε στον ΑΝΤ1...

Ο πρώην πρωθυπουργός είπε πολλά όπως διαβάζουμε και στο Μικροπολιτκό, αλλά εμείς θα σταθούμε σε εκείνο που αποκάλυψε ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας για τον Σεπτέμβριο του 2015.

Εκείνο το εκλογικό βράδυ του 2015, πρότεινε στο Κίνημα Αλλαγής και στο Ποτάμι να σχηματίσουν κυβέρνηση, αμφότερα όμως του είπαν «όχι» γιατί «δεν επιθυμούσαν τους ΑΝΕΛ». Γνωρίζουμε όμως ότι εκείνη τη νύχτα έγινε τηλεφώνημα στο Ποτάμι, δεν έγινε όμως στη Δημοκρατική Συμπαράταξη - τότε λεγόταν Δημοκρατική Συμπαράταξη παρεμπιπτόντως, σύντροφε Αλέξη.

Δέχθηκαν, βέβαια, κάποιες κρούσεις, για να είμαστε δίκαιοι, οι κεντροαριστεροί. Σύμφωνα με το Μικροπολιτικό και στα δυο κόμματα μας εξήγησαν πως η κύρια αιτία της άρνησης τους δεν ήταν οι ΑΝΕΛ - αυτή ήταν η δευτερεύουσα. Ο βασικός λόγος ήταν πως εκείνη τη νύχτα «κανείς δεν αναγνώρισε τον Τσίπρα ως ηγέτη της Κεντροαριστεράς». Αυτά προς αποκατάσταση της ιστορικής πια αλήθειας.