Ο Λαζάρου θα ετοιμάσει το μενού του δείπνου στο Προεδρικό για την 25η Μαρτίου
Τον επέλεξε η Κατερίνα Σακελλαροπούλου
Ο Λευτέρης Λαζάρου επελέγη από την πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου για να ετοιμάσει το μενού της 25ης Μαρτίου.
Ο γνωστός Πειραιώτης αρχιμάγειρας και πρώτος Έλληνας σεφ που βραβεύτηκε με αστέρι Michelin, θα είναι το βράδυ της Τετάρτης στο Προεδρικό Μέγαρο, για να προετοιμάσει το επίσημο δείπνο που θα παραθέσει η Προεδρία στους ηγέτες του Ηνωμένου Βασιλείου, της Γαλλίας, της Ρωσίας και της Κύπρου, τους επίσημους δηλαδή προσκεκλημένους της κυβέρνησης για την επέτειο των 200 ετών από την έναρξη της Επανάστασης, την παραμονή της μεγάλης στρατιωτικής παρέλασης στην Αθήνα.
Γιος καραβομάγειρα, ο Λαζάρου έκανε δίπλα στον πατέρα του τα πρώτα του βήματα στις κουζίνες των καραβιών. Το 1987 δημιούργησε το δικό του εστιατόριο, το γνωστό πλέον Βαρούλκο, στον Πειραιά. Έγινε γνωστός στο πανελλήνιο ως ένας από τους κριτές στις πρώτες δύο σεζόν του τηλεοπτικού διαγωνισμού Master Chef Greece. Ειδικεύεται στη μοντέρνα ελληνική κουζίνα και συγκεκριμένα στα θαλασσινά.
Ο γνωστός Πειραιώτης αρχιμάγειρας και πρώτος Έλληνας σεφ που βραβεύτηκε με αστέρι Michelin, θα είναι το βράδυ της Τετάρτης στο Προεδρικό Μέγαρο, για να προετοιμάσει το επίσημο δείπνο που θα παραθέσει η Προεδρία στους ηγέτες του Ηνωμένου Βασιλείου, της Γαλλίας, της Ρωσίας και της Κύπρου, τους επίσημους δηλαδή προσκεκλημένους της κυβέρνησης για την επέτειο των 200 ετών από την έναρξη της Επανάστασης, την παραμονή της μεγάλης στρατιωτικής παρέλασης στην Αθήνα.
Γιος καραβομάγειρα, ο Λαζάρου έκανε δίπλα στον πατέρα του τα πρώτα του βήματα στις κουζίνες των καραβιών. Το 1987 δημιούργησε το δικό του εστιατόριο, το γνωστό πλέον Βαρούλκο, στον Πειραιά. Έγινε γνωστός στο πανελλήνιο ως ένας από τους κριτές στις πρώτες δύο σεζόν του τηλεοπτικού διαγωνισμού Master Chef Greece. Ειδικεύεται στη μοντέρνα ελληνική κουζίνα και συγκεκριμένα στα θαλασσινά.