Πόσα ρεζιλίκια άραγε θα μπορούσε να αντέξει ο cool Αλέξης μέσα σε ένα εικοσιτετράωρο;

Από την μία, η επιχειρηματολογία περί δήθεν 
εμπλοκής της Siemens στο μέτωπο των self tests που διαψεύστηκε μεγαλοπρεπώς και η οποία βρέθηκε στο επίκεντρο της αντιπολιτευτικής ρητορικής του ΣΥΡΙΖΑ τις τελευταίες ημέρες.

Από την άλλη, η κωλοτούμπα με την υπερψήφιση των διατάξεων για τα 
έργα στο Ελληνικό, που προκάλεσε εσωκομματικό πρόβλημα, μιας και οι Νίκος Φίλης και Θοδωρής Δρίτσας απείχαν από την ψηφοφορία. Δεν του βγαίνει τίποτα, λοιπόν… Σαν να μην έφθαναν όλα αυτά, ο Αλέξης Τσίπρας υποφέρει και πάλι από τον διπλό «πονοκέφαλο» του Παύλου Πολάκη και του Κώστα Βαξεβάνη.

Βλέπετε ήταν εκείνοι που πήραν πάνω τους το ανύπαρκτο 
ζήτημα της Siemens και του έδωσαν τεράστιες διαστάσεις, με αποτέλεσμα να εκτεθεί ακόμη περισσότερο η Κουμουνδούρου. Ως εκ τούτου βγήκαν και πάλι παγανιά οι ουκ ολίγοι εσωκομματικοί επικριτές του καταστροφικού διδύμου και αναρωτήθηκαν μέχρι πότε θα τους ανέχονται…Ο μόνος «ωραίος» γι' ακόμη μια φορά ήταν ο τομεάρχης Εσωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης… Ο άνθρωπος το παραδέχτηκε ότι η Κουμουνδούρου έπεσε έξω με τις κατηγορίες περί Siemens και τέλος. Οι πονηροί, βέβαια, θα μπορούσαν να πουν ότι επρόκειτο και για ένα έμμεσο καρφί στον υφιστάμενό του στον τομέα Εσωτερικών, Παύλο Πολάκη.