Στην ταβέρνα του δημάρχου Γαλατσίου, Γιώργου Μαρκόπουλου, βρέθηκε προ ημερών ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης. Ήταν μια καλή μάζωξη από Νεοδημοκράτες, που την οργάνωσε ο δήμαρχος, ο οποίος είναι κοινά παραδεκτό ότι σε κάτι τέτοια δεν έχει αντίπαλο.

Ο Μαρκόπουλος είναι από τους ελάχιστους που γνωρίζουν τόσο καλά τη «γαλάζια» ανθρωπογεωγραφία, εκτός από την ποιότητα των ψαριών και του ναξιώτικου βοδινού. Το μόνο λάθος που μπορεί να του καταλογίσει κανείς είναι ότι εξακολουθεί να πιστεύει στην πολιτική «νεκρανάσταση» του Παπαμιμίκου. Προφανώς, δεν έχει αντιληφθεί, χρόνια τώρα στο κουρμπέτι, ότι, για να έχει κάποιος στοιχειωδώς τύχη στην πολιτική, θα πρέπει προηγουμένως να αποφασίσει πώς θα χτενίζει το μαλλί του. Άσε που ο Παπαμιμίκος, τώρα που φεύγει ο Ιβάν, θα πρέπει να σκεφτεί σοβαρά να πολιτευτεί στη Λάρισα, αφήνοντας σε άλλους τη Θεσσαλονίκη. Άλλωστε, δεν υπάρχει προηγούμενο επιτυχίας σώγαμπρου, και δη από ομογενή θείο.

Πάντως, αν θέλει να μην τον χάσει ο Μαρκόπουλος, μια καλή ιδέα θα ήταν να του προτείνει να είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο Γαλάτσι.