Τις πληροφορίες που κυκλοφορούν στα αυτοδιοικητικά στέκια, σύμφωνα με τις οποίες, ο κατά κοινή παραδοχή επιτυχημένος δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης σκέφτεται πολύ σοβαρά να συγκροτήσει μια ανεξάρτητα ομάδα, με σκοπό να διεκδικήσει την Περιφέρεια Αττικής, μας παρουσιάζει η στήλη big mouth του powergame.gr. 

Τι γράφει το big mouth

Αντίπαλο και μάλιστα πολύ σοβαρό πρόκειται να αποκτήσει ο συναγωνιστής Πατούλης στην Περιφέρεια Αττικής»

Αναφέρομαι στις πληροφορίες που κυκλοφορούν στα αυτοδιοικητικά στέκια, σύμφωνα με τις οποίες, ο κατά κοινή παραδοχή επιτυχημένος δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης σκέφτεται πολύ σοβαρά να συγκροτήσει μια ανεξάρτητα ομάδα, με σκοπό να διεκδικήσει την Περιφέρεια Αττικής.

Και όταν λέει ανεξάρτητη το εννοεί, αφού θεωρεί ότι έχοντας ως αντίπαλο τον Πατούλη, το χρίσμα θα ήταν ντεσαβαντάζ. Το εντυπωσιακό στην περίπτωση Παχατουρίδη έχει να κάνει με το γεγονός ότι ο Τσίπρας, όσο και ο Ανδρουλάκης, σκέφτονται σοβαρά να στηρίξουν την υποψηφιότητά του.

Εξυπακούεται ότι δεν με τρομάζει αυτός ο ετερόκλητος συνασπισμός, αφού όπως πληροφορούμαι, παραμένουν αδιατάραχτες οι σχέσεις του Πατούλη με τον Μαμαλάκη. Όχι τον σεφ, αλλά τον άλλο που κάνει τα events του περιφερειάρχη.