Εχω την αίσθηση ότι οι Μπάκοι άρχισαν να ξενερώνουν με τα κανάλια και τα άλλα μεγαλεπήβολα σχέδια που τους χρέωναν διάφοροι στην πιάτσα.

Δεν εξηγείται διαφορετικά το γεγονός ότι, αφού έβαλαν (πάντα μαζί με τον Εξάρχου) τους Ιβάν (Open), Παναγιωτάκη (Action 24) και Κουρή (Kontra) να κάνουν ελέγχους και κόντρα ελέγχους για να δουν τα παγκάρια των συγκεκριμένων καναλιών, εσχάτως αγνοούνται από τους επίδοξους πωλητές. Από τα λίγα που φτάνουν στ’ αυτιά μου, επί του πεδίου, η εξαφάνιση συνδέεται χρονικά με την αποχώρηση των Μπάκων από την Ελλάκτωρ.

Στην πραγματικότητα, μπορεί το ένα γεγονός να μη συνδέεται με το άλλο, ωστόσο στην Ελλάδα βρισκόμαστε (και δη στην Αθήνα), με αποτέλεσμα τέτοιες συμπτώσεις να μην περνούν απαρατήρητες. Πάντως, υπάρχει και μια δεύτερη εξήγηση για την εξαφάνιση των εφοπλιστών από το πεδίο της αγοραπωλησίας των καναλιών. Και ενδεχομένως αυτή να είναι και η επικρατέστερη. Όπως λένε άνθρωποι της πιάτσας, οι Μπάκοι σκόπευαν να ξοδέψουν ένα εικοσάρικο (σε εκατομμύρια ευρώ) για να αγοράσουν τρία κανάλια. Κάποια στιγμή κατάλαβαν ότι μόνο ο Κουρής ζητούσε περί τα 15 εκατ. ευρώ για το Kontra. Οπότε ο λογαριασμός ξέφευγε για τα καλά.

Με δεδομένο ότι ανεβαίνουν οι θερμοκρασίες, είπαν να πάνε για μπάνιο, κάνοντας και μία παραπάνω μεταγραφή στον Αστέρα.

Δημοσιεύτηκε στη στήλη «ΠΡΑΚΤΩΡ Π» των ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ στις 28/5