Η αποχώρηση του πρώην αναπληρωτή εκπροσώπου Τύπου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛ., Σπύρου Καρανικόλα από το μέχρι πρόσφατα κόμμα του έχει γίνει αφορμή να διακινούνται σενάρια και νέων αποχωρήσεων - «μεταγραφών», κυρίως μέσα από την Κουμουνδούρου, που είναι και... ενδιαφερόμενη σε έναν μεγάλο βαθμό.

Λένε λοιπόν στον ΣΥΡΙΖΑ ότι ακόμα δύο γνωστά στελέχη, που έχουν θητεύσει σε θέσεις υφυπουργών στις κυβερνήσεις Παπανδρέου, αλλά και Σαμαρά - Βενιζέλου, πιθανόν να… κουνήσουν μαντίλι στη Χαριλάου Τρικούπη. Σύμφωνα με αυτά που ακούγονται από κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ σε κατ’ ιδίαν συζητήσεις, ο ένας συζητά για το ψηφοδέλτιο Επικρατείας άλλου κόμματος, αν δεν καταλήξει στη γενέτειρά του ως υποψήφιος, όπως θα προτιμούσαν αυτοί που θα ήθελαν να τον «υποδεχθούν». Η άλλη -γιατί περί κυρίας πρόκειται- προς το παρόν κάνει βουτιές στις ωραίες παραλίες της Ανατολικής Αττικής και της έχει γίνει βολιδοσκόπηση για να αναλάβει κεντρικό πόστο στη
διοίκηση.

Μια σημείωση: Αν οι δύο «μεταγραφές» προχωρήσουν, η πρώτη θα είναι κατά ΣΥΡΙΖΑ μεριά και η δεύτερη κατά το κυβερνητικό στρατόπεδο.

Δημοσιεύτηκε στο Secret των ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ στις 2/7