Στις φήμες που εμφανίζουν κάπως χολωμένο τον Κυριάκο Μητσοτάκη με τον Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη, καθώς κα ενδεχόμενο να διεκδικήσει την Περιφέρεια Αττικής ο Δημήτρης Αβραμόπουλος αναφέρεται η στήλη του big mouth του powergame.gr.

Τι γράφει το big mouth

-Το τελευταίο (χρονικό) διάστημα, έχοντας προφανώς μεγαλώσει διαπιστώνω δύο «νέες πραγματικότητες». Η μια έχει να κάνει με τον μειωμένο χρόνο του ύπνου και η δεύτερη (πραγματικότητα πάντα!) με το γεγονός ότι όταν με παίρνει ο ύπνος, αρχίζω να «βλέπω» όνειρα. Πολλά όνειρα. Ξημερώματα Σαββάτου, με αφορμή κάτι φήμες που εμφανίζουν κάπως χολωμένο τον πρόεδρο Μητσοτάκη με τον περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη, είδα ένα όνειρο με διάφορους πρωταγωνιστές. Είχα επηρεαστεί και από το Maestro του Παπακαλιάτη, τη νέα μεγάλη επιτυχία του Mega. Μεγάλη είπα; Διορθώνω. Τεράστια! Επανέρχομαι στο όνειρο μου, λοιπόν. Είδα τον Δημήτρη Αβραμόπουλο που εσχάτως ακούγεται για το ψηφοδέλτιο της Α’ Αθήνας με τη ΝΔ, να τον προτείνει ο Κυριάκος για υποψήφιο περιφερειάρχη Αττικής.

-Αντί για βουλευτή να τον κάνει μίνι πρωθυπουργό, ο οποίος (μίνι πρωθυπουργός) από το 2023 μέχρι το 2025 θα διαχειριστεί έργα προϋπολογισμού πάνω από 1 δισ. ευρώ. Κάπου εκεί ξύπνησα. Το μεσημέρι του Σαββάτου, στον ξύπνιο τώρα, άρχισα να μοιράζομαι το όνειρό μου, με διάφορους παράγοντες της πιάτσας. Αν κρίνω από την αποδοχή που έτυχε το όνειρό μου, μάλλον μιλάμε για την απόλυτη επιλογή, από τη στιγμή που ο Μητσοτάκης έχει αποφασίσει να μην στηρίξει τον Πατούλη. Βλέπετε, ο Αβραμόπουλος, εκτός από το τεράστιο επικοινωνιακό χάρισμα και τη μεγάλη πολιτική εμπειρία, είναι ένα πρόσωπο απόλυτα ταυτισμένο με την αυτοδιοίκηση. Στη περίπτωση που θα έλεγε το «ναι» ένα είναι σίγουρο: Ότι για καιρό οι υπόλοιποι θα έψαχναν να βρουν «εθελοντή» προς εκλογικό διασυρμό.