Για τους μπροστάρηδες στην επικοινωνία, στο θέμα των παρακολουθήσεων, και τον Αλέξη Τσίπρα που αβαντάρει τον Κυριάκο Μητσοτάκη γράφει η στήλη «big mouth» του powergame.gr. 

Δύο από τους υπουργούς της κυβέρνησης έχουν αναλάβει τον ρόλο του απορροφητήρα στο θέμα των παρακολουθήσεων, ενώ ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης παίζει τον ρόλο του... σωτήρα για τη Νέα Δημοκρατία, κάθε φορά που βρίσκεται σε δυσάρεστη θέση. 

Τι γράφει το «big mouth»

Αποτελεί κοινή παραδοχή ότι η περίοδος που διανύουμε δεν είναι και η καλύτερη για την κυβέρνηση του προέδρου Κυριάκου, αφού «έπεσε» περονόσπορος, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει πανταχόθεν. Ευτυχώς που ζει και βασιλεύει αυτός ο καλός άνθρωπος που ακούει στο ονοματεπώνυμο Αλέξης Τσίπρας, που κάθε φορά που έχει αναταράξεις το κυβερνητικό σκάφος, εμφανίζεται ως άλλος σωτήρας του Μητσοτάκη και τον βγάζει από κάθε δυσκολία.

Εκτός από τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ, που το κάνει από αδυναμία, υπάρχουν (σταθερά και διαχρονικά) δύο υπουργοί που βάζουν γερή πλάτη στον πρωθυπουργό. Ο λόγος για τους Βορίδη και Άδωνι, που από το καλοκαίρι, που ξέσπασε το θέμα των τηλεφωνικών παρακολουθήσεων, χειρίζονται με απόλυτη (επικοινωνιακή) μαεστρία το όλο θέμα. Πάντως, ανεξάρτητα από την όποια ικανότητα διαθέτουν σε επίπεδο δημοσίου λόγου, και μόνο το γεγονός ότι δεν κρύφτηκαν σε καμία (μα καμία) δύσκολη στιγμή αξιολογείται από τον Μητσοτάκη στα απολύτως θετικά τους.