Για τις τηλεφωνικές επικοινωνίες που είχαν εντός της χθεσινής ημέρας ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Κώστας Καραμανλής, γράφει η στήλη big mouth του powergame.gr κάνοντας λόγο για απόλυτη στήριξη του πρωθυπουργού στο πρόσωπο του πρώην υπουργού Υποδομών. 

Όπως μάλιστα αναφέρει η στήλη, στο πλαίσιο αυτής της επαφής, ο Μητσοτάκης φαίνεται να ζήτησε από τον πρώην υπουργό να προσέλθει στη Βουλή και σιγά – σιγά να αρχίσει να βγαίνει στα Μέσα Ενημέρωσης, προκειμένου να δώσει τις απαιτούμενες απαντήσεις.

Αναλυτικά τί αναφέρει το big mouth για την επικοινωνία Μητσοτάκη - Καραμανλή

Επειδή φτάνουν πολλά και διάφορα τις τελευταίες μέρες στα αυτιά μου, σε σχέση με τον τέως υπουργό Υποδομών Κώστα Καραμανλή, σπεύδω να σας μεταφέρω αυτά που έμαθα κατά τη διάρκεια της χθεσινής μέρας. Έχουμε και λέμε λοιπόν. Ανεξάρτητα από την όποια σεναριολογία αναπτύσσουν οι συνήθεις ύποπτοι επί του νεοδημοκρατικού παρασκηνίου, ένα είναι σίγουρο και το οποίο δεν επιδέχεται αμφισβήτησης. Και αυτό έχει να κάνει με την απόλυτη στήριξη που παρέχει στον Καραμανλή τον Γ’ ο πρόεδρος Μητσοτάκης. Ενδεικτικό της σχέσης των δύο ανδρών είναι το γεγονός ότι όπως με πληροφορεί αξιόπιστη πηγή, πρωθυπουργός και πρώην υπουργός, κατά τη διάρκεια της χθεσινής μέρας, μίλησαν κάνα δυο φορές. Στο πλαίσιο αυτής της επαφής, ο πρωθυπουργός, φαίνεται να επιβεβαίωσε τη στήριξη του στο πρόσωπο του νεότερου Καραμανλή. Απλά, του ζήτησε να προσέλθει στη Βουλή και σιγά – σιγά να αρχίσει να βγαίνει στα Μέσα Ενημέρωσης, προκειμένου να δώσει την απαιτούμενες απαντήσεις.