Μια συνάντηση των νοµικών της κυβέρνησης, Γεραπετρίτη και Βορίδη, φαίνεται ότι έπαιξε καθοριστικό ρόλο ως προς την επίσπευση της κατάθεσης της επιπρόσθετης νοµοθετικής ρύθµισης που θα αποκλείει οριστικά την κάθοδο του Κασιδιάρη στις εκλογές.

Οι δύο υπουργοί του Κυριάκου οµολογώ ότι έχουν οικοδοµήσει εσχάτως, εκτός από ένα καλό επίπεδο συνεργασίας, και µια πολύ καλή διαπροσωπική σχέση. Λογική εξέλιξη, αφού µιλάµε περί δύο κανονικών ανθρώπων, που κάποια στιγµή στη ζωή τους αποφάσισαν να γίνουν πολιτικοί. Οχι ότι δεν είχαν άλλη δουλειά να κάνουν, απλώς τους µπήκε αυτό το περίεργο µικρόβιο, που αλλοιώνει καθετί ζωτικό στον οργανισµό του ανθρώπου.

Οι Γεραπετρίτης και Βορίδης, θέλοντας να ενισχύσουν τη δικαστική ετυµηγορία, έκριναν σκόπιµο ότι θα πρέπει να υπάρξει και µια επιπρόσθετη νοµοθετική πράξη. Και την έφτιαξαν µέσα σε ελάχιστο χρόνο. Τόσο ελάχιστο, που δυσκολεύοµαι να σας τον περιγράψω. Στόχος της κυβέρνησης είναι να κλείσει κάθε περιθώριο στον Κασιδιάρη και στην παρέα του να κατέλθουν στις εκλογές µε αυτόνοµο πολιτικό φορέα.

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «Παραπολιτικά» στις 8/4/23