Σε αγαπημένα νησιά πρόκειται να περάσουν τις άγιες μέρες του Πάσχα οι πολιτικοί αρχηγοί των δύο ισχυρότερων κομμάτων της χώρας, κάνοντας ένα «διάλειμμα» από τον «προεκλογικό μαραθώνιο» που καλούνται να «τρέξουν» ως τις 21 Μαΐου.

Συγκεκριμένα, ο Πρωθυπουργός θα περάσει στην Τήνο τις γιορτές του Πάσχα, όπου θα έχει την ευκαιρία να χαλαρώσει από τους έντονους προεκλογικούς ρυθμούς, καθώς την επόμενη Δευτέρα επιστρέφει δυναμικά στο «αγώνα» μέχρι τις κάλπες της 21ης Μαΐου.

Την Τετάρτη του Πάσχα θα περιοδεύσει στην Κέρκυρα, ενώ το επόμενο Σάββατο 22 Απριλίου θα μεταβεί στο Προεδρικό Μέγαρο προκειμένου να ανακοινώσει στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας τη διάλυση της Βουλής και την προκήρυξη των εκλογών για τις 21 Μαΐου.

Στην Κέρκυρα ο Τσίπρας

Ο Αλέξης Τσίπρας έφυγε από την Κεφαλονιά και ταξιδεύει προς Κέρκυρα, όπου και θα περάσει οικογενειακά τις ημέρες του Πάσχα. Η επίσκεψή του στο νησί θα έχει έντονο προεκλογικό άρωμα.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα επιστρέψει τη Δευτέρα και από την Τρίτη ξεκινά το βαρύ του πρόγραμμα, με περιοδείες στην περιφέρεια.

Δείτε βίντεο