Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για τις κάλπες της 25ης ΙουνίουΣτον προεκλογικό αγώνα έχουν «ριχτεί» οι υποψήφιοι, με τον πρώην υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ Χριστόφορο Βερναρδάκη να ακολουθεί το παράδειγμα των πολιτικών που κάνουν αναρτήσεις στο TikTok, σε μια προσπάθεια να προσεγγίσουν τη νεολαία ενόψει των εκλογών.

@vernardakis

♬ People Have the Power

Ωστόσο, το αποτέλεσμα του τελευταίου βίντεο που ανήρτησε στο TikTok μάλλον δεν είχε τα αναμενόμενα αποτελέσματα για τον υποψήφιο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς τα σχόλια στο Twitter έπεσαν «βροχή» για όσα αποτυπώνονται στα 30 δευτερόλεπτά του.

Το βίντεο του Χριστόφορου Βερναρδάκη, με μουσική «επένδυση» το «People have the power», ξεκινά με τον ίδιο να ανεμίζει μια σημαία του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ στη συνέχεια καταγράφεται να περπατάει σε διάφορους δρόμους. Τα... τρεμάμενα πλάνα ολοκληρώνονται με το έμβλημα του ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο, όμως, είναι όρθιο αντί για οριζόντιο.

Αρχικά οι χρήστες του Twitter πίστεψαν ότι το βίντεο δεν είναι πραγματικό, αλλά, όταν πείσθηκαν ότι έχει αναρτηθεί στον λογαριασμό του Χριστοφόρου Βερναρδάκη στο TikTok, τα σχόλια ήταν καυστικά.

Δείτε μερικά από τα tweets:

______
iikiikiii
iuuu