Ο Αρης Σπουρδαλάκης, ο «ηµιπιτσιρικάς» µε το µαλλί αφάνα, που την έπεσε στην K. Σακελλαροπούλου στην Καλαµάτα, ανήκει στην κατηγορία των πρωτοκλασάτων στελεχών της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ.

Ασφαλώς και το γνωστό σύνθηµα «Μητσοτάκη γ@@@@@@ι» το έχει ανεβάσει στον προσωπικό του λογαριασµό στο fb για να κάνει πλακίτσα µε τα συντρόφια.

Βέβαια, στην περίπτωσή του έχει ενδιαφέρον και η θέση του για τα ανοίγµατα της ηγεσίας του κόµµατος στον χώρο του ΠΑΣΟΚ. Μετά την ήττα του ΣΥΡΙΖΑ στις κάλπες της 21ης Μαΐου προχώρησε σε σειρά καταγγελιών. Συγκεκριµένα, ανέφερε: «Ναι, σύντροφοι, είναι σωστό ότι η στρατηγική του να προσεγγίσουµε το ΠΑΣΟΚ ήτανε λάθος (και δε µας τη ζήτησε και κανείς). Ας πούµε όµως ότι από το 2019 και µετά όποιος/α τολµούσε να µιλήσει ιδεολογικά για την Αριστερά έτρωγε bullying µήπως τροµάξει “τους κεντρώους ψηφοφόρους”. Ας πούµε και ότι η λέξη “αυτοκριτική” είχε ποινικοποιηθεί σε βαθµό κακουργήµατος. Ας πούµε και ότι, όταν κυνηγάς από πίσω κάτι που δεν υπάρχει (µεσαία τάξη), χάνεις κι αυτά που έχεις (νεολαία, εργαζόµενους). Ας πούµε ότι σε πολλές περιοχές διαλύσαµε τις οργανώσεις µας, για να συµµαχήσουµε µε λαµόγια, ή πως φέραµε τριτοδεύτερα στελέχη, που διέλυσαν τα κόµµατά τους, να τα κάνουµε πρώτο τραπέζι πίστα».

Δημοσιεύτηκε στο Secret των ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ στις 17/6