Την ευχαρίστησή του για την εξαγγελία του Κυριάκου Μητσοτάκη, στη διάρκεια της συνέντευξης που παραχώρησε στο Bloomberg σχετικά με τη θεσμοθέτηση του γάμου των ομόφυλων ζευγαριών και στην Ελλάδα, εξέφρασε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Ακόμα, ο βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας και πρόεδρος του ΣΕΗ αποκάλυψε άγνωστες λεπτομέρειες για το πουκάμισο που φόρεσε στην ορκωμοσία της Βουλής.

Μιλώντας στην εκπομπή Super Κατερίνα, o Σπύρος Μπιμπίλας είπε ότι «αδιαφορώ πλήρως για την κριτική για το πουκάμισο. Θα συνεχίσω να είμαι ο Σπύρος».

«Μου το έχει χαρίσει (σ.σ.: το πουκάμισο) ένας αγαπημένος άνθρωπος που δεν είναι πια στη ζωή, ο δημοσιογράφος Κώστας Παναγιωτόπουλος, ο γνωστός "Μπαρ-μπαρ"», αποκάλυψε.

«Δεν το είχα βάλει ποτέ και θεώρησα ότι ήταν συμβολικό για τον άνθρωπο που με αγαπούσε», συμπλήρωσε ο βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας.

Ερωτηθείς για την εξαγγελία Μητσοτάκη για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, ο Σπύρος Μπιμπίλας απάντησε «πολύ χαίρομαι γι' αυτό. Εύχομαι να γίνουν πραγματικότητα, εύχομαι όλοι οι άνθρωποι επί γης να αποκτήσουν τα ίδια δικαιώματα και να είναι ίσοι».

«Θα έκανα γάμο μόνο για τα κληρονομικά δικαιώματα, γιατί δεν πιστεύω ότι το γάμος δεσμεύει τον άνθρωπο να μένει με κάποιον άλλο άνθρωπο, γιατί ο άνθρωπος δεν είναι μονογαμικό ον», επισήμανε ο Σπύρος Μπιμπίλας.