Αδικεί τον εαυτό του ο Νάσος Ηλιόπουλος, όταν εγκαλεί την κυβέρνηση επειδή δεν δίνει πολιτικά χαρακτηριστικά στη δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή. Ότι δηλαδή ο νεαρός έπεσε θύμα ακροδεξιών ταγμάτων μάχης.

«Δεν είναι η πρώτη φορά που η κυβέρνηση της Ν.Δ. φοβάται να μιλήσει για τη δράση της Άκρας Δεξιάς και των νεοναζί», έγραψε στα social media και σε αυτή τη γραμμή συντάσσεται γενικώς ο ΣΥΡΙΖΑ. Το θέμα, όμως, κάθε άλλο παρά προσφέρεται για να του δοθούν πολιτικές διαστάσεις, διότι δεν υπάρχουν.

Όσοι γνωρίζουν από οργανωμένους οπαδούς και τις διάφορες «θύρες» των ομάδων μπορούν να βεβαιώσουν τον συμπαθή Νάσο και τους άλλους στον ΣΥΡΙΖΑ ότι εκεί θα συναντήσεις κάθε καρυδιάς καρύδι. Και πως οι όποιες πολιτικές ταμπέλες είναι απλώς η επένδυση μιας τυφλής βίας ορισμένων που, για να ξεσπάσει, χρειάζεται να ετεροκαθορίζεται.

Θυμίζουμε στον βουλευτή ότι μέχρι πρότινος η «Θύρα 13» ήταν γνωστή για τα αριστερά της συνθήματα. Οι πληροφορίες, όμως, λένε ότι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού συμμετείχαν στο πλευρό των ακροδεξιών Κροατών.

Δημοσιεύτηκε στη στήλη «Αλάτι και Πιπέρι» της ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗΣ στις 17/8