Ο συνδυασμός «Αθήνα ΤΩΡΑ» τα πηγαίνει πολύ καλά μέχρι τώρα και συνεχίζει να διευρύνεται με εκπροσώπους φορέων, επαγγελματίες, καθώς και έμπειρα αυτοδιοικητικά στελέχη.

Άλλοι 50 υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι προστέθηκαν στον συνδυασμό του Χάρη Δούκα και μάλιστα ενώ ο Κώστας Ζαχαριάδης, ως βασικός ανταγωνιστής για τη δεύτερη θέση πίσω από τον Κώστα Μπακογιάννη, φαίνεται να αντιμετωπίζει δυσκολίες στην κατάρτιση του δικού του ψηφοδελτίου.

Από το περιβάλλον του πρώην βουλευτή λένε ότι τα πρώτα ονόματα θα ανακοινωθούν στα τέλη Αυγούστου, έχοντας εν τω μεταξύ καταγράψει πολύ σημαντική καθυστέρηση, αν αναλογιστούμε ότι ο νυν δήμαρχος έχει προ πολλού ανακοινώσει πολλές υποψηφιότητες, ενώ και ο (βασικός ανταγωνιστής του) κ. Δούκας φαίνεται να τρέχει πολύ γρήγορα.

«Μόλις δύο εβδομάδες από την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς μου καλωσορίζω ακόμη 50 αξιόλογες προσωπικότητες που θέλησαν να συνταχθούν μαζί μου, για να αλλάξουμε την Αθήνα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης, η οποία στηρίζεται από το ΠΑΣΟΚ και από μια ευρεία γκάμα προσώπων του Κέντρου και της Κεντροαριστεράς.

Δημοσιεύτηκε στη στήλη «Αλάτι και Πιπέρι» της ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗΣ στις 18/8