Φρέσκο ψάρι από το Αιγαίο, τυρί από τη Νάξο και κρασί ασύρτικο από τη Σαντορίνη είχαν την ευκαιρία να γευτούν τη ∆ευτέρα το βράδυ στο Μέγαρο Μαξίµου η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, ο Σαρλ Μισέλ, ο Βολοντίµιρ Ζελένσκι και οι υπόλοιποι υψηλοί προσκεκληµένοι του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Αθήνα.

Το µενού του δείπνου είχε στην αρχή ελιές και ταραµά, σαλάτα µε χόρτα, κολοκύθια, αµύγδαλα, γκρέιπφρουτ και τυρί Νάξου, ψάρι σεβίτσε και για κυρίως πιάτο ροφό στον ατµό µε πατάτες.

Για επιδόρπιο, οι ηγέτες των Βαλκανίων και οι υπόλοιποι πολιτικοί απόλαυσαν επίσης ένα πιάτο µε γεύση Ελλάδας, εκµέκ κανταΐφι µε παγωτό µαστίχα.

Δημοσιεύτηκε στο Secret των ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ στις 26/8