Το ενδιαφέρον και τα βλέμματα του κόσμου έχει τραβήξει ο Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος είναι αδιαμφισβήτητα το πρόσωπο των ημερών. Ειδικά μετά τη νίκη του στον πρώτο γύρο των εσωκομματικών εκκλογών του ΣΥΡΙΖΑ, όλοι αναζητούν να μάθουν κάποιο νέο στοιχείο για το πρόσωπο αυτό που μέχρι τέσσερις μήνες πριν ήταν άγνωστο στο πολιτικό σκηνικό της χώρας. 

Κάμερες, λοιπόν, περιμένουν καθημερινά τον Στέφανο Κασσελάκη έξω από το σπίτι του, ακολουθούν τον σύντροφό του Τάιλερ για μια δήλωση και αναζητούν δηλώσεις από το συγγενικό και φιλικό του περιβάλλον.

Η κάμερα της εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα στον ΑΝΤ1 εντόπισε τον αδελφό του ενώ έβγαζε βόλτα τον σκύλο του Στέφανου Κασσελάκη. Οπως ειπώθηκε στην εκπομπή, ο Στέλιος Κασσελάκης είναι οκτώ χρόνια μεγαλύτερος από τον Στέφανο, δηλαδή 43 ετών, είναι παντρεμένος με δύο παιδιά και ζει και εκείνος στο εξωτερικό.



Ο αδελφός του Στέφανου Κασσελάκη έχει έρθει τις τελευταίες εβδομάδες στην Ελλάδα λόγω των εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ για να στηρίξει τον αδελφό του και δεν επιθυμεί να κάνει καμία δήλωση στις τηλεοπτικές κάμερες.

aderfos_kasselaki_2
aderfos_kasselaki_1