Για πληροφορία-φήμη, που θέλει την επί χρόνια στενή συνεργάτιδα του Βαγγέλη Μυτιληναίου, Βίβιαν Μπουζάλη, να είναι ένα από τα πρόσωπα της αγοράς που έχουν βολιδοσκοπηθεί εν όψει των Ευρωεκλογών έκανε λόγο το χθεσινό δημοσιεύμα της στήλης Big Mouth του powergame.gr. Η στήλη επανέρχεται επί του θέματος σήμερα παραθέτοντας κάποια σενάρια για το κόμμα με το οποίο σκέφτεται να κατέβει στις ευρωεκλογές. Ειδικότερα αναφέρει ότι η Βίβιαν Μπουζάλη απολαμβάνει διακομματικής αποδοχής. Όπως αναφέρει, η Βίβιαν Μπουζάλη διαθέτει πολύ στενές σχέσεις με πολλά στελέχη της ΝΔ, ενώ διατηρεί και ισχυρούς δεσμούς με τον Αλέξη Τσίπρα και τους στενότερους συνεργάτες του. Σύμφωνα με το Big Mouth το πιθανότερο σενάριο είναι να μην πολιτευτεί με τη ΝΔ.

Δείτε εδώ το χθεσινό δημοσιεύμα του Big Mouth για την Βίβιαν Μπουζάλη

Tι αναφέρει η στήλη Big Mouth

– Ενώπιον Θεού και αναγνωστών οφείλω μια μεγάλη συγγνώμη, γιατί στο χθεσινό σχόλιο για τη φίλη μου τη Βίβιαν Μπουζάλη παρέλειψα να αναφερθώ στο κόμμα με το οποίο θα κατέβει, αν φυσικά η ίδια λάβει μια τέτοια απόφαση, για ευρωβουλευτής. Από τις δεκάδες των αντιδράσεων συνειδητοποίησα ότι η πολύ στενή (και καθ’ όλα ικανή) συνεργάτης του Βαγγέλη Μυτιληναίου απολαμβάνει διακομματικής αποδοχής. Για να ακριβολογώ, μέρες που είναι, διαθέτει πολύ στενές σχέσεις με πολλά στελέχη της ΝΔ, ενώ διατηρεί και ισχυρούς δεσμούς με τον Τσίπρα και τους στενότερους συνεργάτες του. Το γεγονός ότι δεν διευκρίνισα με ποιο κόμμα θα είναι υποψήφια προκάλεσε μια μικρή αναταραχή στην πολιτικοδημοσιογραφική πιάτσα. Πάντως, από τα όσα έφτασαν στ’ αυτιά μου κατά τη διάρκεια της χθεσινής μέρας, το πιθανότερο σενάριο είναι να μην πολιτευτεί με τη ΝΔ. Από εκεί και πέρα, όλα είναι ανοικτά. Άλλωστε, εκτός από τον ΣΥΡΙΖΑ, η υποψηφιότητα της Βίβιαν θα έδινε τεράστια υπεραξία και στο ευρωψηφοδέλτιο του συντρόφου Ανδρουλάκη. Κάτι σαν αυτήν την υπεραξία που έδωσε ο Δούκας στον Δήμο της Αθήνας.

! Πάντως, οφείλω να παραδεχτώ ότι η οικουμενικότητα που απολαμβάνει η φήμη και μόνο για το ενδεχόμενο να είναι υποψήφια ευρωβουλευτής η Μπουζάλη μού θυμίζει τα παιδικά μου χρόνια, τότε που από το ΚΚΕ μέχρι τη ΝΔ διεκδικούσαν είτε την Αρβελέρ, είτε τον συχωρεμένο τον Μίκη Θεοδωράκη.