Σε έκταση 140 στρεμμάτων εκτείνεται το οικόπεδο όπου βρίσκεται η βίλα του Στέφανου Κασσελάκη στη Νέα Υόρκη. Εκεί έδωσε προχθές, Σάββατο, συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στον Εθνικό Κήρυκα, ο οποίος δημοσίευσε αρκετές φωτογραφίες από τη συνομιλία αυτή.



Μάλιστα, μία από αυτές συνοδεύεται από την εξής λεζάντα: «Το σπίτι του Στέφανου Κασσελάκη το οποίο διαθέτει 14 εκτάρια οικοπεδικής έκτασης, δύο λίμνες κι ένα ποτάμι σε απομονωμένη τοποθεσία χωριού της Νέας Υόρκης». Τα 14 εκτάρια αντιστοιχούν σε 140 στρέμματα, μια έκταση δηλαδή λίγο μικρότερη από τον Εθνικό Κήπο στην Αθήνα.



Την περασμένη εβδομάδα, η εκπομπή Live News του MEGA είχε παρουσιάσει το σπίτι που μένει ο Στέφανος Κασσελάκης, μαζί με τον σύζυγό του πλέον, Τάιλερ, στη Νέα Υόρκη. Πρόκειται για το μικρότερο από τα δύο διαμερίσματα, καθώς το διπλανό, ενοικιάζεται μέσω Airbnb. Συνιδιοκτήτης είναι ο Τάιλερ Μακμπέθ και το κόστος διαμονής φτάνει τα 1.500 δολάρια τη νύχτα.



Στο οικόπεδο που περιβάλει τα δύο σπίτια, σε πρώτο πλάνο φαίνεται η πισίνα και στο βάθος το τραπέζι που έχει στρωθεί εξωτερικά κάτω από υπόστεγο. Η όλη έκταση περιλαμβάνει και ιδιωτική λίμνη ενώ, όπως επισημαίνεται σε διαδικτυακή πλατφόρμα, υπάρχει μια λειτουργική φάρμα ζώων που προσφέρει φρέσκα προϊόντα για αγορά.



Τα δύο διαμερίσματα είναι διακοσμημένα με προσοχή. Τα υπνοδωμάτια είναι ευρύχωρα, το γραφείο λούζεται τις ηλιόλουστες μέρες από φως, μέσα στο μπάνιο υπάρχει σάουνα, με την σκάλα να οδηγεί στον πάνω όροφο όπου το ένα υπνοδωμάτιο βρίσκεται δίπλα στο άλλο για όλους εκείνους που έχουν τη δυνατότητα να πληρώσουν για μία διανυκτέρευση.

Όπως αναφέρεται στη διαδικτυακή πλατφόρμα, οι χώροι παρακολουθούνται από κάμερες ασφαλείας, ενώ υπάρχουν ανιχνευτές τόσο για τον καπνό όσο και για μονοξείδιο του άνθρακα.