Πώς η Νίκη Κεραμέως "χόρεψε στο ταψί" την Ραλλία Χρηστίδου στη Βουλή
Τι διαπίστωσαν το απόγευμα της Πέμπτης όσοι παρακολούθησαν τη συζήτηση στη Βουλή γύρω από το νέο σύστημα επιλογής διοικήσεων σε φορείς του Δημοσίου.
Μπορεί η Ραλλία Χρηστίδου να φημίζεται για τις επιδόσεις της στο τραγούδι και αυτό δεν τίθεται υπό αμφισβήτηση, ωστόσο δεν δεν φαίνεται να ισχύει το ίδιο και για τις γνώσεις της στην αγγλική γλώσσα. Για του λόγου το αληθές, η στήλη Big Mouth του powergame.gr αναφέρεται σε έναν διάλογο που είχε με την Νίκη Κεραμέως στην Βουλή, με αφορμή τη συζήσητη γύρω από το νέο σύστημα επιλογής διοικήσεων σε φορείς του Δημοσίου.
Εκεί, η βουλευτής του ΣΥΙΡΖΑ προσπάθησε να πείσει ότι η φράση «staff-elected», που περιγράφεται ρητώς στην πρόταση Κασσελάκη για τις διοικήσεις νοσοκομείων, σημαίνει «επιλογή από το προσωπικό».
Δείτε τι γράφει το Big Mouth
Η Ραλλία Χρηστίδου φημίζεται για τις επιδόσεις της στο τραγούδι και αυτό δεν τίθεται υπό αμφισβήτηση. Ωστόσο, δεν φαίνεται να ισχύει το ίδιο και για τις γνώσεις της στην αγγλική γλώσσα, κάτι που διαπίστωσαν το απόγευμα της Πέμπτης όσοι παρακολούθησαν τη συζήτηση στη Βουλή γύρω από το νέο σύστημα επιλογής διοικήσεων σε φορείς του Δημοσίου. Η Χρηστίδου (που για όσους το αγνοούν έχει εκλεγεί βουλευτής προ τριμήνου) προσπάθησε να πείσει ότι η φράση «staff-elected», που περιγράφεται ρητώς στην πρόταση Κασσελάκη για τις διοικήσεις νοσοκομείων, σημαίνει «επιλογή από το προσωπικό». Η Κεραμέως έσπευσε να την ενημερώσει ότι η λέξη «elected» έχει μία και μόνη έννοια: «εκλεγμένος». Συνεπώς, η πρόταση Κασσελάκη είναι οι διοικήσεις των νοσοκομείων να εκλέγονται από τους ίδιους τους εργαζομένους! Κάτι ήξερε η Κεραμέως που έθεσε ως προαπαιτούμενο οι υποψήφιοι διοικητές να διαθέτουν καλή γνώση ξένης γλώσσας. Η Ραλλία θα κοβόταν με το καλημέρα.
Εκεί, η βουλευτής του ΣΥΙΡΖΑ προσπάθησε να πείσει ότι η φράση «staff-elected», που περιγράφεται ρητώς στην πρόταση Κασσελάκη για τις διοικήσεις νοσοκομείων, σημαίνει «επιλογή από το προσωπικό».