Ο πελαργός έφερε χαρά στον κυβερνητικό εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας, Παύλο Μαρινάκη, ο οποίος σήμερα έγινε πρώτη φορά πατέρας. Ο κ. Μαρινάκης δέχθηκε τις ευχές των μελών της κυβέρνησης, των συνεργατών του, αλλά και βουλευτών και στελεχών του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας. Ένα χαρμόσυνο όμως γεγονός όπως ο ερχομός ενός παιδιού τους αγγίζει όλους. Ο κ. Μαρινάκης δέχθηκε ευχές και από την εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Δώρα Αυγέρη. Σύμφωνα με πληροφορίες του parapolitika.gr, η κ. Δώρα Αυγέρη επικοινώνησε με τον κ. Μαρινάκη και του εξέφρασε τις θερμότερες ευχές για τη γέννηση του παιδιού του.

Διαβάστε επίσης: Παύλος Μαρινάκης: Πατέρας για πρώτη φορά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος - Απέκτησαν γιο με τη σύζυγό του

Ο ΣΥΡΙΖΑ, επί Στέφανου Κασσελάκη, εγκαινιάζει όπως φαίνεται μια νέα τακτική στην πολιτική, πολύ πιο επικοινωνιακή, πολιτισμένη και διαλλακτική. Το διαπιστώνει κανείς και από την πρώτη συνάντηση που είχε ο ίδιος ο Κασσελάκης με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, όπου επέλεξε την αβρότητα και όχι τον επιθετικό λόγο ή τις αιχμές.

Σημειώνεται ότι ο Παύλος Μαρινάκης απέκτησε τον πρώτο του γιο, τρία χρόνια μετά τον γάμο του με τη σύζυγό του, τη δικηγόρο Κατερίνα Μαχαιριώτη.