Αντικείμενο σχολιασμού στο Μαξίμου έγινε η πολυπληθής αποστολή του Τούρκου προέδρου στην Αθήνα. Μεταξύ όσων συνόδευαν τον Ερντογάν, ήταν και ο διευθυντής επικοινωνίας της Τουρκικής Προεδρίας, Φαχρετίν Αλτούν. Πρόκειται για έναν εκ των πιο στενών συνεργατών του Ερντογάν και ο άνθρωπος που έχει την πρώτη και την τελευταία κουβέντα σχετικά με τα ζητήματα Τύπου και επικοινωνίας της Τουρκίας. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης του πρωθυπουργού με τον Τούρκο πρόεδρο, υποδέχτηκε τον Αλτούν στο γραφείο του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, μαζί με τη συνεργάτιδα του πρωθυπουργού για τα διεθνή θέματα, Αριστοτελία Πελώνη, σε μια συνάντηση γνωριμίας.

Εμφάνιση υψηλού επιπέδου στα social media από τον Παύλο Μαρινάκη

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Παύλος Μαρινάκης συνεχίζει να κερδίζει την εκτίμηση όλο και περισσότερων με την παρουσία του, όπως αναφέρει η στήλη Big Mouth του powergame.gr. Θετικά είναι τα σχόλια που έχει αποσπάσει και για το νέο του εγχείρημα που έχει να κάνει με τα social media. Συγκεκριμένα ο Παύλος Μαρινάκης αποφάσισε να εξηγεί με απλά λόγια στο TikTok τα βασικά μηνύματα της κυβέρνησης, αντιλαμβανόμενος ότι μια μεγάλη μερίδα της κοινωνίας δεν ενημερώνεται με τους παραδοσιακούς τρόπους. 

Tι αναφέρει η στήλη "Big Mouth"

Η συνάντηση Μαρινάκη με τη φωνή του προέδρου Ταγίπ

– Όλοι στο Μαξίμου σχολίαζαν την κάτι παραπάνω από πολυπληθή αποστολή του Τούρκου προέδρου. Μεταξύ όσων τον συνόδευαν και ο διευθυντής επικοινωνίας της Τουρκικής Προεδρίας, Φαχρετίν Αλτούν, ένας εκ των πιο στενών συνεργατών του Ερντογάν και ο άνθρωπος που έχει την πρώτη και την τελευταία κουβέντα σχετικά με τα ζητήματα Τύπου και επικοινωνίας της Τουρκίας. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης του πρωθυπουργού με τον Τούρκο πρόεδρο, υποδέχτηκε τον Αλτούν στο γραφείο του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, μαζί με τη συνεργάτιδα του πρωθυπουργού για τα διεθνή θέματα, Αριστοτελία Πελώνη, σε μια συνάντηση γνωριμίας.

Εμφάνιση υψηλού επιπέδου

– Και μια και αναφέρθηκα στον εκπρόσωπο Μαρινάκη, να σας πω ότι συνεχίζει να κερδίζει την εκτίμηση όλο και περισσότερων με την παρουσία του. Όταν σας τα έγραφα τα παλιά τα χρόνια, καταλαβαίνω ότι πιστεύατε ότι ήθελα να μου κάνει προξενιό καμία όμορφη ΟΝΝΕΔίτισσα. Προφανώς δεν γνωρίζατε καθόλου τον άνδρα, αφού εκτός του ότι δεν θα το έκανε ποτέ, με μένα κρατά και κάποιες (μεγάλες) αποστάσεις σε τέτοια θέματα, θέλοντας προφανώς να με προστατεύσει από κακοτοπιές. Αυτά όμως ανήκουν στο παρελθόν. Πάμε στα φρέσκα. Ο ψηλός της ΝΔ και πλέον της κυβέρνησης αποφάσισε να εξηγεί με απλά λόγια στο TikTok τα βασικά μηνύματα της κυβέρνησης, αντιλαμβανόμενος ότι μια μεγάλη μερίδα της κοινωνίας (που σχετίζεται με τη γενιά του) δεν ενημερώνεται με τους παραδοσιακούς τρόπους. Εγώ, όμως, θα σταθώ περισσότερο στον τρόπο του: μιλάει απλά -όχι απλοϊκά- και κατανοητά, κάτι που δυστυχώς δεν είχαμε συνηθίσει. Έχοντας δει δυο-τρία βιντεάκια του εκπροσώπου Παύλου στο TikTok, ομολογώ ότι πρόκειται για παρουσία υψηλού επιπέδου.