Την αυτόνομη κάθοδο στις ευρωεκλογές (σκέφτεται) ο Ανδρέας Λοβέρδος, όπως αποκαλύπτει η στήλη big mouth του powergame.gr.

Η στήλη μάλιστα δεν αποκλείει τις επόμενες μέρες (μετά τις γιορτές) να αναλαμβάνει πρωτοβουλίες για τη δημιουργία ενός αυτόνομου πολιτικού φορέα, του οποίου θα ηγηθεί ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ.


Τι αναφέρει η στήλη big mouth 

-Τις τελευταίες μέρες έχετε διαπιστώσει ότι ασχολούμαι με την προετοιμασία των κομμάτων ενόψει της μάχης των ευρωεκλογών. Ψάχνοντας δεξιά και αριστερά μήπως και τσιμπήσω κάνα φρέσκο νέο, έμαθα ότι διενεργήθηκαν τρεις δημοσκοπήσεις, οι οποίες δείχνουν ότι ένα σχήμα υπό τον σύντροφο Ανδρέα Λοβέρδο θα είχε κάτι παραπάνω από μια συμπαθητική εμφάνιση στις ευρωεκλογές. Με δεδομένο ότι ο πρώην υπουργός δεν δείχνει διατεθειμένος να πάει από τώρα στο σπίτι του, δεν αποκλείω τις επόμενες μέρες (μετά τις γιορτές) να τον δούμε να αναλαμβάνει πρωτοβουλίες προς τη συγκεκριμένη κατεύθυνση. Κι όταν αναφέρομαι σε πρωτοβουλίες, μιλώ (για την ακρίβεια γράφω) για τη δημιουργία ενός αυτόνομου πολιτικού φορέα, του οποίου θα ηγηθεί ο Λοβέρδος.