Μητροπολιτικό μοντέλο επιβάλλει στην Περιφέρεια Αττικής ο Νίκος Χαρδαλιάς. Μάλιστα, η στήλη Big Mouth του powergame.gr έχει όλη την ενημέρωση από τα πρώτα βήματα του νέου περιφερειάρχη Αττικής. Με πρακτικές και διαδικασίες που παραπέμπουν στη λειτουργία του κεντρικού κράτους, στην πρώτη τακτική σύσκεψη που συγκάλεσε με τους αντιπεριφερειάρχες του, ο Νίκος Χαρδαλιάς έδωσε σαφείς εντολές για πειθαρχία, οργάνωση και αποτελέσματα. Η στήλη, μάλιστα, παρουσιάζει κατ’ αποκλειστικότητα τους μπλε φακέλους που ο περιφερειάρχης Αττικής μοίρασε την Παρασκευή στους αντιπεριφερειάρχες του. Σύμφωνα με τη στήλη, ζητήθηκε απ’ όλους να συμπληρώσουν τις προτάσεις τους, ο καθένας για τον τομέα ευθύνης του, το αργότερο μέχρι τις 20 Ιανουαρίου. Σημειώνεται ότι ο Χαρδαλιάς έχει ήδη ορίσει την επόμενη τακτική συνεδρίαση για τις 24 Ιανουαρίου, όταν θα γίνει η πρώτη αξιολόγηση, και την αμέσως επόμενη για τις 2 Φεβρουαρίου, στην οποία θα καθοριστούν η ακριβής στοχοθεσία και οι άμεσες προτεραιότητες κάθε χαρτοφυλακίου ξεχωριστά. 

Οι μπλε φάκελοι που μοίρασε ο Χαρδαλιάς στους αντιπεριφερειάρχες του

fakeloi_xardalia

Tι αναφέρει η στήλη «Big Mouth»

– Μητροπολιτικό μοντέλο επιβάλλει, όπως μαθαίνω, στην Περιφέρεια Αττικής ο περιφερειάρχης Χαρδαλιάς, που παρατηρώ ότι έχει πιάσει δουλειά με το «καλημέρα». Μάλιστα, η στήλη έχει όλη την ενημέρωση από τα πρώτα βήματα του Nick Hard. Με πρακτικές και διαδικασίες που παραπέμπουν στη λειτουργία του κεντρικού κράτους, στην πρώτη τακτική σύσκεψη που συγκάλεσε με τους αντιπεριφερειάρχες του, ο πάντα μεθοδικός (στο όριο του ψυχαναγκασμού, προσθέτουν διάφοροι πρώην και νυν συνεργάτες του) Χαρδαλιάς έδωσε σαφείς εντολές για πειθαρχία, οργάνωση και αποτελέσματα. Η στήλη, μάλιστα, παρουσιάζει κατ’ αποκλειστικότητα τους μπλε φακέλους που ο περιφερειάρχης Αττικής μοίρασε την Παρασκευή στους «μαχητές» του, όπως συνηθίζει να αποκαλεί τους αντιπεριφερειάρχες του. Όπως έμαθα, ζητήθηκε απ’ όλους να συμπληρώσουν τις προτάσεις τους, ο καθένας για τον τομέα ευθύνης του, το αργότερο μέχρι τις 20 Ιανουαρίου.

– Και επειδή ο Χαρδαλιάς δεν αφήνει τίποτα στην τύχη του, έχει ήδη ορίσει την επόμενη τακτική συνεδρίαση για τις 24 του μήνα, όταν θα γίνει η πρώτη αξιολόγηση, και την αμέσως επόμενη για τις 2 Φεβρουαρίου, στην οποία θα καθοριστούν η ακριβής στοχοθεσία και οι άμεσες προτεραιότητες κάθε χαρτοφυλακίου ξεχωριστά. Δεν είναι τυχαίο εξάλλου ότι σε κάθε ευκαιρία ο περιφερειάρχης Αττικής υπενθυμίζει προς όλους ότι θα βρίσκονται υπό διαρκή αξιολόγηση, με πρώτο μάλιστα τον ίδιο. «Θα κριθούμε από το πόσο συνεργατικοί αλλά και από το πόσο αξιόπιστοι θα είμαστε», ήταν το μήνυμά του την Παρασκευή, όπως μου μετέφεραν οι συνεργάτες του. Μάλιστα, όπως με πληροφορεί ο άνθρωπος που έχω πέριξ του γραφείου του νέου περιφερειάρχη, δεν αποκλείεται να υπάρξουν από τον Χαρδαλιά και άμεσες τροποποιήσεις στον προϋπολογισμό του 2024. Περισσότερα όμως για το φλέγον αυτό θέμα υπόσχομαι ότι θα σας έχω στην αυριανή έκδοση της στήλης…