Αιφνιδιασμό προκάλεσε η αποκάλυψη του Big Mouth του powergame.gr σχετικά με την παρουσία εν Ελλάδι του Έντι Ράμα, εν όψει των εκλογών στη χώρα του.

Διαβάστε εδώ: Η επίσκεψη Ράμα στην Αθήνα και το ενδεχόμενο ταξίδι Μητσοτάκη στη Χειμάρρα μέχρι τις ευρωεκλογές

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ στο Μαξίμου, σχεδόν αγνοούσαν ότι επρόκειτο να πραγματοποιηθεί μια προεκλογική φιέστα με την παρουσία πέντε-έξι χιλιάδων Αλβανών στο Γαλάτζι, είκοσι μέρες πριν από τις ευρωεκλογές.

Σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης, το Σάββατο ο δήμαρχος Γαλατσίου, Γιώργος Μαρκόπουλος, τυχαία πληροφορήθηκε ότι ο ιδιώτης επιχειρηματίας που διαχειρίζεται τις παλιές Ολυμπιακές εγκαταστάσεις, το γνωστό Christmas Theater, είχε νοικιάσει στην αλβανική κυβέρνηση τον χώρο, προκειμένου να πραγματοποιηθεί η προεκλογική συγκέντρωση του Ράμα. Χωρίς να χάσει χρόνο, έσπευσε να ζητήσει από τον επιχειρηματία να «παγώσει» τις όποιες συζητήσεις, ενημερώνοντας ταυτόχρονα αυτούς που έπρεπε να ενημερώσει.

Επειδή λοιπόν μια τέτοια εκδήλωση στο συγκεκριμένο timing θα έριχνε νερό στον μύλο των κομμάτων που κινούνται πέριξ της δεξιάς πολυκατοικίας, το πιθανότερο σενάριο θέλει την εμφάνιση του Αλαβανού πρωθυπουργού να μετατίθεται για μετά τις ευρωεκλογές. Στο πλαίσιο αυτό, υπήρξαν αλλεπάλληλες επαφές μέσω της διπλωματικής οδού, με τον Γιώργο Γεραπετρίτη να χειρίζεται με περίσσια προσοχή το θέμα.

Διαβάστε ΕΔΩ τη σημερινή στήλη του «Big Mouth»