Με φίλους και συγγενείς γιόρτασε τη Δευτέρα του Πάσχα τα 70ά γενέθλιά της στα Χανιά η Ντόρα Μπακογιάννη.

Σύμφωνα με τη στήλη Big Mouth του powergame.gr, τουλάχιστον διακόσια άτομα έδωσαν το «παρών» σε αυτή γιορτινή βραδιά, που ήταν γεμάτη από αναμνήσεις και μπόλικο «μητσοτακικό άρωμα».

Η «γαλάζια» βουλευτής επέλεξε να σβήσει τα κεράκια της στο Ακρωτήρι, με τους προσκεκλημένους της να εκφράζουν τον ενθουσιασμό τους με το μενού του μαγαζιού, ειδικά για το γαμοπίλαφο που έφαγαν.

Τι αναφέρει το "Big Mouth"

– Τη Δευτέρα του Πάσχα ανταποκρίθηκα με ενθουσιασμό στην πρόσκληση της Ντόρας, η οποία γιόρτασε με καμιά διακοσαριά συνοδοιπόρους της ζωής της τα εβδομήντα έτη της. Ειλικρινά, χάρηκα τη μοναδική (ομολογώ) βραδιά, γιατί ήταν γεμάτη από αναμνήσεις και μπόλικο μητσοτακικό άρωμα. Άλλωστε, και μόνο που το πάρτι έλαβε χώρα στο Ακρωτήρι, δεν θα μπορούσε να μην έχει ένα τέτοιο άρωμα. Επιστρέφοντας στην Αθήνα, ένας φίλος, από τους καλούς που έχω, με ενημέρωσε ότι με αναζητεί κάποιος, που ειλικρινά δεν κατάλαβα ποιος, για να του δώσω εξηγήσεις. Επειδή όμως σκοπεύω να πάω στο Άγιον Όρος μετά τις ευρωεκλογές, γιατί πριν φοβάμαι μη με πείσει ο πνευματικός μου να ψηφίσω ΝΙΚΗ, θα τα πω όλα στον Εφραίμ. Κυρίως θα ομολογήσω το ολέθριο λάθος μου να ανταποκριθώ στην πρόσκληση της Μπακογιάννη. Μέχρι τότε να ευχηθώ και στα εκατό χρόνια της Ψηλής, να φάμε κανένα γαμοπίλαφο σαν κι αυτό που φάγαμε τη Δευτέρα στο Ακρωτήρι.