Τηλέφωνο τη μητέρα του πήρε ο Στέφανος Κασσελάκης για τη γιορτή της μητρότητας, αλλά η κ. Λία Κασσελάκη δεν τον αναγνώρισε! Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας κατέγραψε σε ένα βίντεο στο TikTok την επικοινωνία που είχε με τη μαμά του, η οποία νόμιζε πως μιλούσε με την αδερφό του, Στέλιο.

Μάλιστα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε καθυστερήσει να τις ευχηθεί, με την ίδια να του το υπενθυμίζει πρώτα στέλνοντας του μήνυμα γραμμένο τα αγγλικά «Happy Mother's Day», όπου όπως φάνηκε στο βίντεο ο Στέφανος Κασσελάκης δεν την είχε αποθηκευμένη στις επαφές ως «Μαμά» ή «Μητέρα», αλλά ως Leah Kasselakis, ενδεχομένως για να διευκολύνει τις κλήσεις μέσω φωνητικής εντολής.

Η μητέρα του Στέφανου Κασσελάκη δεν σήκωσε το τηλέφωνο απευθείας, με τον ίδιο να εκφράζει το παράπονο του πως δεν του απαντάει στις κλήσεις του! Ωστόσο, όταν τελικά σήκωσε το τηλέφωνο η μητέρα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ δεν ήταν σίγουρο με ποιον από τους δύο γιους τους μιλάει, αποκαλώντας τον «Στέλιο».

Οι ευχές του Στέφανου Κασσελάκη στη μητέρα του

@skasselakis

♬ πρωτότυπος ήχος - Stefanos Kasselakis



«Έχει αλλάξει η χροιά της φωνής σου, να πίνεις ζεστά», προέτρεψε η κ. Κασσελάκη τον γιο της, ο οποίος το προηγούμενο βράδυ είχε παρεβρεθεί σε μία γαμήλια εκδήλωση, όπου στο λαμπερό πάρτι είχε τραγουδήσει ο Κωνσταντίνος Αργυρός και ο Σάκης Ρουβάς.

Διαβάστε ακόμα: Κασσελάκης: Έδωσε το παρών μαζί με τον Τάιλερ στο γάμο του εφοπλιστή Αντώνη Ξυλά


Στη συνέχεια, η μητέρα του τού ανακοίνωσε ότι ετοιμάζεται να πάει στην εκκλησία με τον Στ. Κασσελάκη να απορεί τη σχέση έχει η «Ημέρα της Μητέρας» με την εκκλησία με την μητέρα του να απαντάει: «Και η παναγία δεν είναι μητέρα;»