Πολλά και διάφορα εκτυλίχθηκαν την Κυριακή κατά τη διάρκεια της ομιλίας του Έντι Ράμα στο κλειστό Γαλατσίου.

Την ώρα που πραγματοποιούνταν η προεκλογική εκδήλωση του Αλβανού πρωθυπουργού, συνέβη κάτι μοναδικό… Σύμφωνα με πληροφορίες του Big Mouth του powergame.gr, ενώ οι παρευρισκόμενοι περίμεναν να ξεκινήσει με ανυπομονεσία η ομιλία του Ράμα, ορισμένα πορτοφόλια έβγαλαν... φτερά. «Όσο καθυστερεί ο Ράμα αρχίσαμε να ψειριζόμαστε μεταξύ μας», ανέφερε χαρακτηριστικά πηγή της στήλης.

Το συμπέρασμα; Πολλοί εκ των Αλβανών που πήγαν να παρακολουθήσουν τον πρωθυπουργό τους έφυγαν με άδειες τσέπες από τους συμπατριώτες τους.

Τι αναφέρει το «Big Mouth» 

– Αν και παρακολούθησα στενά το πανηγύρι που στήθηκε στο κλειστό του Γαλατσίου από τους εν Ελλάδι Αλβανούς, με αφορμή την προεκλογική παρουσία εν όψει των εκλογών του 2025 του Αλβανού πρωθυπουργού, Έντι Ράμα, θα αποφύγω κάθε πολιτικό σχόλιο προς αποφυγήν παρεξηγήσεων. Θα αρκεστώ σε κάτι μοναδικό που μου μετέφερε ένας φίλος Αλβανός την ώρα που πραγματοποιούνταν η εκδήλωση. «Πως πάει;», τον ρώτησα, για να λάβω τη φοβερή απάντηση. «Όσο καθυστερεί ο Ράμα αρχίσαμε να ψειριζόμαστε μεταξύ μας», μου είπε ο συνομιλητής μου, που προφανώς αναφερόταν στις πολλές μικροκλοπές πορτοφολιών μεταξύ των παρισταμένων στην (προεκλογική) εκδήλωση του Ράμα. Αν δεν το καταλάβατε, πολλοί εκ των Αλβανών που πήγαν να παρακολουθήσουν τον πρωθυπουργό τους έφυγαν με άδειες τσέπες από τους συμπατριώτες τους.