Εδώ και καιρό η στήλη Big Mouth του powergame.gr φέρνει στο «φως» νέες πληροφορίες σχετικά με την υπόθεση του μεγαλοεπιχειρηματία Γιάννη Λαβράνου και τις εξελίξεις που δρομολογούνται σε δικαστικό επίπεδο.

Σήμερα, η στήλη προχωρά σε μια νέα αποκάλυψη. Ειδικότερα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, με αφορμή μια κατάθεση-«φωτιά» που πραγματοποιήθηκε σε εισαγγελικό γραφείο, τα πράγματα έχουν λάβει μια άλλη, περίεργη τροπή. Μάλιστα, κατά τις πληροφορίες, πρόκειται για υπόθεση που αφορά τον ίδιο τον μεγαλοεπιχειρηματία.

Διαβάστε ακόμα: Η ώρα της ετυμηγορίας για τον Λαβράνο - Στην τελική ευθεία η εισαγγελική έρευνα για τις υποκλοπές

Στην Αθήνα οι Ισραηλινοί του Predator

Παράλληλα, με αφορμή τις νέες εξελίξεις στην υπόθεση του μεγαλοεπιχειρηματία Λαβράνου, η στήλη προχωρά σε μια ακόμη αποκάλυψη. Σύμφωνα με το Big Mouth, λοιπόν, εξακολουθούν να βρίσκονται στην Αθήνα οι 20 Ισραηλινοί που ασχολήθηκαν με το σύστημα Predator.

Και, ποιοι είναι αυτοί; Πρόκειται για την ομάδα που δούλευε μερόνυχτα στα γραφεία της intelexa, μιας εταιρείας που είχε ως τελικό αποδέκτη τον Γιάννη Λαβράνο.

Πάντως, το γεγονός πως παραμένουν ακόμη στην Ελλάδα, σίγουρα προκαλεί μια κάποια εντύπωση.

Τι γράφει η στήλη ''Big Mouth''

-Εδώ και αρκετό καιρό η στήλη σάς έχει αποκαλύψει πολλά και ενδιαφέροντα σε σχέση με τον μεγαλοεπιχειρηματία Γιάννη Λαβράνο και τις εξελίξεις που δρομολογούνται σε δικαστικό επίπεδο. Εξ όσων πληροφορούμαι, τις τελευταίες ώρες τα πράγματα έχουν λάβει μια περίεργη τροπή, με αφορμή μια κατάθεση-φωτιά που πραγματοποιήθηκε σε εισαγγελικό γραφείο. Μάλιστα, οι γνωρίζοντες μου λένε ότι πρόκειται για υπόθεση που αφορά εταιρείες στις οποίες εμπλέκεται ο κανονικός Λαβράνος και όχι ο άλλος με τις πλαστές ταυτότητες, τα πλαστά τιμολόγια, τους μπροστινούς και τους πισινούς στις εταιρείες του ενός ευρώ.

-Με αφορμή τις εξελίξεις στην υπόθεση Λαβράνου, οι οποίες εξελίξεις, αν κατάλαβα καλά, θα φέρουν σε εξαιρετικά δυσχερή θέση τον μεγαλοεπιχειρηματία, που αναπτύσσει δράση στις 16 χώρες και έχει κερδοφορία 416 εκατ. ευρώ ετησίως, έφτασε στ’ αυτιά μου μία ακόμη πληροφορία, από τις συμπαθητικές που κατά καιρούς λαμβάνω, σύμφωνα με την οποία στην Αθήνα εξακολουθούν και βρίσκονται οι 20 Ισραηλινοί που ασχολήθηκαν με το σύστημα Predator. Αναφέρομαι στην ομάδα που δούλευε νυχθημερόν στα γραφεία της intelexa, μιας εταιρείας που είχε ως τελικό αποδέκτη τον υπερδραστήριο Λαβράνο. Δεν σας κρύβω ότι μου προξένησε μια κάποια εντύπωση το γεγονός ότι οι κατσαβιδάδες του Predator εξακολουθούν να βρίσκονται στην Ελλάδα. Γι’ αυτό και από χθες φρόντισα να αλλάξω και τις δύο συσκευές του τηλεφώνου μου, προς αποφυγήν ατυχήματος.