Στα Χανιά βρίσκεται από νωρίς το πρωί της Πέμπτης ο υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Βασίλης Σπανάκης, πραγματοποιώντας μια σειρά επισκέψεων και επαφών στον νομό.

Το πρωί της Πέμπτης ο υφυπουργός επισκέφτηκε το μνήμα του Κωνσταντίνου και της Μαρίκας Μητσοτάκη στον Αργουλιδέ Ακρωτηρίου Χανίων.

Εκεί άφησε μερικά λουλούδια στη μνήμη του πρώην πρωθυπουργού και της συζύγου του, υπό τη συνοδεία των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας, κυρίων Γιάννη Λοβέρδου και Αλέξανδρου Μαρκογιαννάκη.

spanakis_tafos_konstantinou_marikas_mitsotaki_1_
spanakis_tafos_konstantinou_marikas_mitsotaki


Νωρίτερα ο υφυπουργός και οι συνεργάτες του περιηγήθηκαν στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της ΜΟΒΙΑΚ στο Ακρωτήρι Χανίων.

Εκεί ο υφυπουργός έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για τις συνθήκες εργασίας και τους τομείς ενασχόλησης της εταιρείας, με τον πρόεδρο της εταιρείας να του επεξηγεί επακριβώς με τι ασχολείται η εταιρεία. Παράλληλα έδειξε εντυπωσιασμένος από τις εγκαταστάσεις αλλά και τις συνθήκες εργασίας έχοντας εποικοδομητική συζήτηση με τον πρόεδρο Μανώλη Σβουράκη.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης τονίστηκε ότι η ΜΟΒΙΑΚ είναι εξαγωγική εταιρεία, κάτι που έχει μεγάλη σημασία για τη χώρα που έχει μεγάλη ανάγκη εξαγωγικών επιχειρήσεων.

spanakis_xania_16_5_2024_4_
spanakis_xania_16_5_2024_3_
spanakis_xania_16_5_2024_2_
spanakis_xania_16_5_2024_1_


Στη συνέχεια ο Βασίλης Σπανάκης θα πήγαινε στο Δημαρχείο Κισσάμου και στην αγορά της Κισσάμου.

Ο υφυπουργός θα επισκεπτόταν επίσης την αγορά Χανίων και το Δημαρχείο της πόλης.

Το απόγευμα στις 18:00 ο υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Βασίλης Σπανάκης, θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στα τοπικά ΜΜΕ στο ξενοδοχείο «Σαμαριά».

Θα ακολουθήσει στις 18:30 συνάντηση με φορείς της πόλης των Χανίων.

Στις 19:30, ο κ. Βασίλης Σπανάκης θα μιλήσει σε εκδήλωση στο ξενοδοχείο «Σαμαριά» τόσα για θέματα της αρμοδιότητάς του όσο και για τις επικείμενες ευρωεκλογές. Στην ίδια εκδήλωση θα παρευρεθούν και θα μιλήσουν –εκτός από τους τοπικούς Βουλευτές- ο βουλευτής Β2 Δυτικού Τομέα Αθηνών Γιάννης Λοβέρδος και η γενική γραμματέας Δημογραφικής και Στεγαστικής Πολιτικής του Υπουργείου Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, Μαρίνα Στέφου.

Με πληροφορίες από το Flashnews.gr