Σε… Ομόνοια – Κολιάτσου έχει μετατρέψει το τελευταίο διάστημα το Αθήνα – Θεσσαλονίκη ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, καθώς, σύμφωνα με το πρόγραμμά του, μετά την μετά την προχθεσινή περιοδεία του στη Βόρεια Ελλάδα, λίγο πριν τις ευρωεκλογές του Ιουνίου, σήμερα θα βρεθεί στη Θεσσαλονίκη.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει η στήλη Big Mouth του powergame.gr, o πρωθυπουργός θα συναντηθεί με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Στέλιο Αγγελούδη, τον νέο Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης, Φιλόθεο και άλλους παράγοντες της πόλης.

Διαβάστε ακόμα: Ευρωεκλογές 2024: Ο Μητσοτάκης παρουσιάζει σήμερα το χρονοδιάγραμμα παράδοσης του μετρό Θεσσαλονίκης και το σχέδιο επεκτάσεων - Θα δει και τον Μητροπολίτη Φιλόθεο

Μάλιστα, οι πρώτες δυο συναντήσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη, σίγουρα προκαλούν ένα κάποιο ενδιαφέρον, καθώς -όπως αναφέρει και η στήλη- πρόκειται για δύο πρόσωπα που έχουν «ταράξει» προς το θετικότερο το κλίμα στην πόλη.

Παράλληλα, σύμφωνα με το Big Mouth, ο κ. Αγγελούδης αν και κεντροαριστερός διατηρεί καλές σχέσεις με τη κυβέρνηση Μητσοτάκη. Μάλιστα, όπως αναφέρει η στήλη, καθώς ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης γνωρίζει τους προερχόμενους από το ΠΑΣΟΚ υπουργούς του Κυριάκου Μητσοτάκη, δεν χρειάζεται να χάνει χρόνο, συνομιλώντας απευθείας μαζί τους. Άλλωστε, ο κ. Αγγελούδης είναι γνωστό πως διαχρονικά δεν είχε καλές σχέσεις με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Νίκο Ανδρουλάκη.

«Άρωμα»… αθλητικό

Η επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη, όμως, θα μπορούσε να έχει και... αθλητικό «άρωμα», καθώς συμπίπτει με την επιτυχία του ΠΑΟΚ, που στέφθηκε πρωταθλητής Ελλάδος.

Έτσι, είναι αρκετά πιθανό ο πρωθυπουργός, αφού δώσει συγχαρητήρια στην ομάδα, να επαναλάβει τη δέσμευσή του για τη δημιουργία του νέου γηπέδου της Τούμπας.

Δείτε αναλυτικά τι γράφει σήμερα το Big Mouth ΕΔΩ.