Το σενάριο που θέλει τον Νίκο Παπαθανάση να μετακομίζει από την Πλατεία Συντάγματος στο Μέγαρο Μαξίμου κυκλοφορεί εσχάτως στην πολιτικοδημοσιογραφική πιάτσα. Πρόκειται για κάτι παλιότερες σκέψεις του Κυριάκου Μητσοτάκη, που είχαν στόχο να ενισχύσουν την ήδη δυνατή ομάδα της κεντρικής κυβέρνησης.

Ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Οικονομίας, που διατηρεί σταθερά και διαχρονικά στενή σχέση με τον πρωθυπουργό, θεωρείται ιδανική επιλογή για να «τρέξει» τα politics του Μαξίμου. Το θέμα είναι αν ο πρωθυπουργός αυτήν τη φορά θα θελήσει να κάνει πράξη τη συγκεκριμένη ιδέα του.

Σύμφωνα, πάντως, με τη στήλη του Big Mouth του powergame.gr ο Μητσοτάκης δείχνει να σκέφτεται, στο πλαίσιο ενός γενικότερου restart, να προχωρήσει σε αλλαγές και στην κεντρική δομή της κυβέρνησης.

Τι αναφέρει το «Big Mouth»

– Διάβασα στα ομόσταβλα Παραπολιτικά ένα από τα πολλά σενάρια που κυκλοφορούν εσχάτως στην πολιτικοδημοσιογραφική πιάτσα, σε σχέση με το ενδεχόμενο να δούμε τον αναπληρωτή υπουργό Εθνικής Οικονομίας, Νίκο Παπαθανάση, να μετακομίζει από την Πλατεία Συντάγματος (όπου είναι σήμερα το γραφείο του) στο Μέγαρο Μαξίμου. Πρόκειται για κάτι παλιότερες σκέψεις του προέδρου Μητσοτάκη, που είχαν στόχο να ενισχύσουν την ήδη δυνατή ομάδα της κεντρικής κυβέρνησης. Ο Παπαθανάσης, που διατηρεί σταθερά και διαχρονικά στενή σχέση με τον πρωθυπουργό, θεωρείται ιδανική επιλογή για να «τρέξει» τα politics του Μαξίμου. Το θέμα είναι αν ο αρχηγός Κυριάκος αυτήν τη φορά θα θελήσει να κάνει πράξη τη συγκεκριμένη ιδέα του. Πάντως, εκείνο που έχω καταλάβει είναι ότι ο πρόεδρος δείχνει να σκέφτεται, στο πλαίσιο ενός γενικότερου restart, να προχωρήσει σε αλλαγές και στην κεντρική δομή της κυβέρνησης.