Χαμηλό βαρομετρικό καταγράφεται, σύμφωνα με τη στήλη Big Mouth του powergame.gr, σε σχέση με την επικείμενη ανανέωση της θητείας του προέδρου της ΕΡΤ, Κωνσταντίνου Ζούλα. Αυτού του κυρίου, που εσχάτως έχει καταφέρει να μη θέλει ν’ ακούσει το ονοματεπώνυμό του ούτε καν ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Όπως αναφέρει το Big Mouth, οι πιθανότητες να παραμείνει ο Ζούλας στο Ραδιομέγαρο, είναι ελάχιστες. Μάλιστα, σύμφωνα με πηγές της στήλης, το ποτήρι που ξεχείλισε με την πρωθυπουργική οργή συνδέεται και με τα όσα διαδραματίστηκαν στη Eurovision.

Σε κάθε περίπτωση, αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι εδώ και καιρό έχει δυσκολέψει η πρόσβαση του προέδρου της ΕΡΤ στο κινητό του πρωθυπουργού. Συγκεκριμένα, σχεδόν όλες οι κλήσεις είναι αναπάντητες, ενώ τα SMS φαίνεται ότι μένουν… αδιάβαστα.

Τι αναφέρει το «Big Mouth»

– Χαμηλό (πιο χαμηλό, πιστέψτε με, δεν γίνεται) βαρομετρικό καταγράφουν οι κεραίες μου σε σχέση με την επικείμενη ανανέωση της θητείας του προέδρου της ΕΡΤ, Κωνσταντίνου Ζούλα. Αυτού του υπέροχου κυρίου, που εσχάτως έχει καταφέρει (μεταξύ των άλλων) να μη θέλει ν’ ακούσει το ονοματεπώνυμό του ούτε καν ο πρόεδρος Μητσοτάκης. Αν λοιπόν σε αυτήν τη φάση μού ζητούσατε να κάνω μια εκτίμηση σε σχέση με τις πιθανότητες που δίνω στην παραμονή Ζούλα στο Ραδιομέγαρο, τολμώ να ρισκάρω την πρόβλεψη ότι θα έδινα κάτι λίγες. Μάλιστα, από κάτι καλές πηγές πληροφορήθηκα ότι το ποτήρι που ξεχείλισε με την πρωθυπουργική οργή συνδέεται και με τα όσα κωμικοτραγικά διαδραματίστηκαν στη Eurovision. Σε κάθε περίπτωση, εκείνο που θέλω να κρατήσετε είναι ότι, εξ όσων μαθαίνω, εδώ και καιρό έχει δυσκολέψει η πρόσβαση του προέδρου της ΕΡΤ στο κινητό του αρχηγού Κυριάκου. Για να ακριβολογώ, σχεδόν όλες οι κλήσεις είναι αναπάντητες, ενώ τα SMS έχω την αίσθηση ότι μένουν… αδιάβαστα. Και σε όσους έχει συμβεί αυτό κατά το παρελθόν, στο τέλος πηγαίνουν και οι ίδιοι αδιάβαστοι…