Μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον ΠΑΟΚ και με δεδομένη την αποτυχία της ΑΕΚ να πετύχει τον στόχο της, έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν κάτι περίεργες φήμες, σύμφωνα με τις οποίες ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος, φαίνεται να εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο της παραίτησης από την προεδρία της Ομοσπονδίας πριν από τις ευρωεκλογές.

Πάντως δεν αποκλείεται μια τέτοια εξέλιξη, αφού η πίεση που έχει υποστεί ο ίδιος τις τελευταίες μέρες, είναι μεγάλη. Ωστόσο, όπως υπογραμμίζεται στη στήλη Big Mouth του powergame.gr, ο Μπαλτάκος δεν μπορεί να συμμετάσχει στις προγραμματισμένες εκλογές λόγω ηλικιακού ορίου, οπότε αργά ή γρήγορα πέφτουν τίτλοι τέλους στη θητεία του στην ΕΠΟ.

Τι αναφέρει το «Big Mouth»

- Μετά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος και με δεδομένο ότι η ΑΕΚ δεν κατάφερε να πετύχει τον στόχο της, τις τελευταίες ώρες έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν κάτι περίεργες φήμες στην πιάτσα, σύμφωνα με τις οποίες ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος, φαίνεται να εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο της παραίτησης από την προεδρία της Ομοσπονδίας πριν από τις εκλογές του Ιουλίου. Αν και δεν μπόρεσα να τσεκάρω τη σχετική πληροφορία, ομολογώ ότι δεν θα απέκλεια μια τέτοια εξέλιξη, γνωριζόντας την πίεση που εχει υποστεί αυτός ο καλός άνθρωπος τις τελευταίες μέρες, αν όχι ώρες. Πάντως να σημειωθεί ότι στις προγραμματισμένες εκλογές δεν μπορεί να συμμετάσχει λόγω ηλικιακού ορίου, οπότε αργά ή γρήγορα πέφτουν τίτλοι τέλους στη θητεία Μπαλτάκου στην ΕΠΟ.